Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата не е изключено да си имате работа с кредити, чужди финанси или наследства.

Някои от вас ще си правят зъби или ще се подлагат на медицински процедури и прегледи.

След четвъртък са възможни разправии с колеги или с хора, с които ще ви се наложи да работите по общи задачи или проекти. Добре е да се постараете да не налагате мнението си на всяка цена и да се съобразявате с останалите.

Телец

Ако сте родени под знака Телец, ви очаква седмица, през която ще сте силно ангажирани с интимни въпроси и поради тази причина е възможно да сте много разсеяни за всичко останало.

След четвъртък ви се препоръчва да се стараете да сте нащрек, ако ви се налага да боравите с пари. Не оставяте вещите си без надзор и се пазете от измами.

Близнаци

Голяма част от вас, Близнаци, в началото на седмицата ще намерят своя начин да блеснат сред заобикалящите и да им направят впечатление със знанията, талантите и уменията си.

След четвъртък ще се отдадете на работа и ще сте много последователни в изпълнението на задачите си. Не е изключено да имате смяна в колектива на работното място.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата е много вероятно да решите да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността и интереса си към близък до вас човек.

Възможно е също така да решите да въведете нова диета или спорт в режима си.

След четвъртък ще сте наистина прагматични и с отличен бизнес нюх. Много е вероятно да стартирате нови проекти или да се включите в дейност, която да се окаже изключително успешна и доходоносна в последствие. По всяка вероятност ще кипите от енергия и ще знаете точно къде и как да я влагате, за да вървите напред.

Лъв

При вас, Лъвове, в началото на седмицата не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини. При всички случаи ще сте силно интуитивни и ще успявате по един или друг начин да допринесете за комфорта и добруването на останалите.

След четвъртък са възможни трудности и пречки в работа, които обаче с упоритост и дипломатичност ще преодолявате. Ако сте достатъчно старателни и последователни, накрая ще сте доволни от резултата.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата ще трупате нови знания, които ще си набавяте от всевъзможни източници. Ще успявате да се чувствате пълноценни и удовлетворени от себе си.

Голяма част от вас ще пътуват, флиртуват или спортуват. При всички случаи ще сте авантюристични и пълни с енергия.

След четвъртък ще сте изцяло на любовна вълна и в доста от случаите успешно ще завъртате главата на хората, с които сте в контакт.

Везни

Вие, Везни, ще сте философски настроени и силно одухотворени през седмицата. Ще сте много състрадателни към другите и ще имате желание да им помагате в трудностите. Бъдете внимателни да не злоупотребят с добрината ви и не се изхвърляйте в помощта, която предлагате.

Някои от вас ще се ангажират с творчески проекти или с различни социални дейности, които може да се окажат много полезни за развитието ви.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще имате много интересни срещи, обаждания или съобщения през седмицата. Внимателно се ослушвайте за мнения или съвети, понеже е възможно в някое от тях да се крие ключа към решаването на проблем, който отдавна ви тормози, но за който сте зациклили.

В началото на седмицата може да не се чувствате особено стабилни финансово, но след четвъртък не е изключено да припечелите допълнителни средства.

Стрелец

Вие, Стрелци, е възможно да получите протекция или похвала от хора, които са важни за вашето израстване и развитие. Ще сте комуникативни и ще знаете как да се харесате, за да имате успех.

В любовен план е възможно нещата около вас много да се раздвижат и да получите интересни предложения, на които ще ви е изключително трудно да устоите. Заетите от вас е важно да внимават да не разгневят партньора със закачливото си поведение.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата ще сте много пробивни и целеустремени и по всяка вероятност ще участвате в различни социални събития. Ще срещате хора, които силно ще ви развълнуват, както и такива, които да са ви от полза в последствие.

След четвъртък ще сте наистина емоционални. Настроенията ви често ще са менят и ще плашат или озадачават околните. Внимавайте да не изливате гнева си върху тях и се постарайте да релаксирате и разпускате ефективно, най-добре с творчески занимания, плуване, йога или танци.

Водолей

Вие, Водолеи, се очаква да успеете да въведете в ход важни за вас неща и да сте наистина продуктивни в началото на седмицата. Ще сте борбени и постигащи и ще знаете как да се харесате на заобикалящите.

След четвъртък голяма част от вас ще имат напредък в любовта. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да постигнете компромиси и разбирателство с партньора и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни.

Риби

Вие, Риби, в началото на седмицата не е изключено да станете по-откровени в любовта. Възможно е да заявите по-директни позиции и открито да говорите за чувствата и нуждите си пред любимия, което значително ще улесни комуникацията ви.

След четвъртък ви очакват големи промени в професионален план. В работата може да развиете съвсем нов подход към нещата и да погледнете ситуациите, в които попадате под нов ъгъл, което само по себе си ще ви отвори нови врати и възможности за растеж и развитие.