Сняг, ниски температури и празнина украса - празниците наближават и нямаме търпение да се съберем с любимите ни хора. А какво ни очаква през тази седмица?

Овен

Вие, Овни, е много вероятно през седмицата да имате нужда да изкарате известно време насаме с мислите си и чувствата си.
Най-ефективно бихте разпуснали напрежението с водни спортове, йога, медитация, спа- или козметични процедури.
След четвъртък ще сте много по- комуникативни и по всяка вероятност ще ви се отворят нови врати, както в личен, така и в професионален план.

Телец

Ако сте родени под знака Телец, е много вероятно през седмицата да участвате в различни социални събития и мероприятия, където ще имате шанса да блеснете.
След четвъртък е възможно любим човек да ви изненада и да се отдадете на романтични преживявания и удоволствия.
Внимавайте близък човек да не ви подведе или разочарова.

Близнаци

В началото на седмицата вие, Близнаци ще сте силно насочени към работата си. При всички случаи ще направите значителен пробив в кариерата си и няма да останете незабелязани от висшестоящите.
След четвъртък е много вероятно да бъдете ангажирани от приятел и да ви се наложи да му се притечете на помощ.
Внимавайте да не игнорирате половинката и да ви се наложи да се обяснявате в последствие.

Рак

Вие, Раци, ще сте много активни отмятайки професионалните си ангажименти през седмицата. Ще сте много продуктивни и успешни.
По всяка вероятност ще трупате нова информация. Ще преминавате през различни източници на информация: книги, сайтове, курсове и ще се обогатявате.
Пригответе се за изненади от любим човек.

Лъв

При вас, Лъвове, са възможни разправии за пари с някого от обкръжението ви. Не са изключени занимания с чужди финанси, кредити или инвестиции. Много е важно да се стараете да запазвате максимално трезва преценка и да не сте прекалено крайни в решенията си.
След четвъртък е възможно да се натъкнете на ревност или неразбиране от страна на партньора. Ако обаче успеете да не раздувате проблема, нещата бързо ще отшумят.

Дева

Ако сте родени под знака Дева, в началото на седмицата не са изключени сблъсъци с авторитети и засилено желание за изпъкване пред останалите. За да сте удовлетворени от постигнатото е най-важно да останете верни на себе си и да не преигравате.
След четвъртък акцентът ви пада върху партньорството и са възможни известно количество емоции в тази сфера от живота ви. За да не се изпокарате или емоциите да са негативни, ви се препоръчва да предприемете съвместни занимания, които да носят удоволствие и на двете страни.

Везни

Вие, Везни, ще полагате изключително старание, докато си изпълнявате служебните ангажименти. Ще имате твърде високи изисквания към себе си и ще влагате двойно старание, силно преуморявайки се. Добре е да се постараете да се отпуснете и да си дадете шанс да се насладите на постигнатото до сега, без да позволявате на дреболии да развалят настроението ви.
След четвъртък не е изключено да направите печеливши инвестиции, които да ви донесат добри постъпления или да изпъкнете в службата благодарение на добре свършена от вас работа

Скорпион

При вас, Скорпиони, седмицата ще бъде пълна с любов. Много е вероятно да изкарате известно време насаме с любимия и да се поглезите. Периодът е идеален за почивка, разпускане и творчески занимания.
Ако ви се налага да сте на работното си място, не е изключено някой колега да ви ядоса или да злослови по ваш адрес.

Стрелец

Вие, Стрелци, не е изключено да прекарате началото на седмицата със семейството, децата или с любимия човек. В този период не са изключени ангажименти покрай дома, ремонтни дейности, закупуване на мебели или уреди.
След четвъртък ще се впуснете с пълни сили в работния процес и ще сте много продуктивни. Възможно е да подпишете нови договори или споразумения, да стартирате важни проекти.

Козирог

При вас, Козирози, в началото на седмицата са възможни неочаквани обаждания или съобщения, които доста ще ви впечатлят. Много е вероятно една част от вас да получат примамливи предложения, на които да им е трудно да устоят.
След четвъртък не е изключено да си припечелите допълнителни средства, с които да се поглезите, но все пак внимавайте да не сте много разточителни.

Водолей

Вие, Водолеи, ще сте изключително материално настроени през седмицата. По всяка вероятност ще успеете да постигнете неща, към които отдавна се стремите.
Много е вероятно да срещнете хора, които по някакъв начин да обогатят мирогледа ви и да ви стимулират. В работата ще сте мотивирани и амбицирани и ще давате всичко от себе си.
Заетите от вас, ще успеят да се разнообразят с половинките си, докато свободните ще търсят подходящи начини да впечатляват представителите на противоположния пол.

Риби

Вие, Риби, през седмицата ще сте ангажирани с мнението, което имат другите за вас и на моменти ще сте докачливи, ако не усещате чуждото признание. Ще сте склонни да претегляте всичко под лупа и да сте доста мнителни към заобикалящите.
Не е изключено към края на седмицата да ви се наложи да работите с чужди пари и ресурси, да погасявате кредити или да се занимавате с наследства или семейни въпроси. Добре е да намерите начин да си отпуснете душата и да успеете да релаксирате и да си доставите удоволствие, както и да на най-близките си хора.