Новата седмица е тук и ни очаква цяла феерия от емоции. Нека видим какво са подготвили звездите за всяка зодия.

Овен

Вас, Овни, ви чака една много успешна седмица, в която ще успеете да приключите с проекти, които от известно време занимават съзнанието ви. Не е изключено да си спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания.

Свободните от вас ще получат интересни обаждания или съобщения от хора, които силно ги вълнуват.

Телец

Вие, Телци, по всяка вероятност ще демонстрирате престижа си с материално положение или нови придобивки. Не е изключено да направите печеливша сделка или важна инвестиция през седмицата.

В любовен план ви очакват силни трепети и страсти. Добре е да откриете чувствата си пред любимия човек и да го накарате да се чувства специален.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с ремонтни дейности, с преаранжиране на дома си или член на семейството ви, който ще има нужда от вашата помощ.

След четвъртък е възможно да ви остане време за ваш близък приятел и да му окажете нужната подкрепа във важен за него момент.

Рак

Голяма част от вас, Раци, ще са много продуктивни и работоспособни през седмицата. Не е изключено да проведете обещаващи преговори с авторитетни лица и компетенцията и уменията ви да блеснат по най-добрия за вас начин.

След четвъртък е възможно да успеете да се погрижите за здравето и тонуса си, практикувайки любим спорт или променяйки хранителния си режим.

Лъв

Вие, Лъвове, ще имате нужда от помощ във връзка с финансов въпрос в началото на седмицата. Ще знаете много добре как да използвате социалните си контакти по най-добрия за вас начин.

След четвъртък ще отделите време на себе си и на ваше любимо хоби или спорт. Не е изключено да успеете да се погрижите за външния си вид, подарявайки си нов маникюр или прическа.

Дева

На вас, Деви, началото на седмицата ще предложи интересни новости и изненади. Важно е да се постараете да сте максимално адаптивни и комуникативни. По този начин най-добре ще успеете да се справите с ново възникналите обстоятелства.

След четвъртък ще намерите начин да се отпуснете и да си починете. Добре е да отделите достатъчно внимание на близките си хора.

Везни

Вие, Везни, е много вероятно в началото на седмицата да си оставите време за собствените нужди и семейни дела. Не е изключено по-възрастен ваш роднина да ви довери важна семейна тайна.

След четвъртък бъдете внимателни със средствата за придвижване и транспорт, както и с подписването на дългосрочни сделки.

Скорпион

Вие, Скорпиони, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата за изпипване на професионалните ви дела. Възможно е да успеете да спечелите важен конкурс или да получите дълго чакано предложение.

Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да бъдете подобаващо оценени от тях.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще се занимаете с нови за вас дейности в началото на седмицата. Не е изключено да ви се наложи да учите нови неща и да подобрявате опита си, отмятайки важни задачи.

След четвъртък ще направите важен пробив във връзка с важен за вас проект.
В личен план е възможно да имате търкания с половинката си и да сте в леко изострени отношения.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата ще сте леко конфликтно настроени и не е изключено да развалите отношенията си с близък до вас човек за не особено съществени неща.

Добре е да не преекспонирате и да не драматизирате допълнително, за да не влошавате нещата прекалено.

След четвъртък е добре да си оставите време за спорт и релаксиране.

Водолей

Вие, Водолеи, ще сте на любовна вълна в началото на седмицата и ще се стараете да угаждате на половинката и да я глезите. При всички случаи ще успеете да накарате човека до вас да се чувства специален.

След сряда ще се покачи работоспособността ви и ще успеете да напреднете със служебните си дела.

Риби

При вас, Риби, в началото на седмицата не са изключени конфликти или разправии с колеги или с хора, с които имате общ бизнес. Важно е да не ги задълбочавате.

След четвъртък ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преподредите дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.