Летните дни вече отстъпиха пред есенното очарование на природата. А какво ни очаква през тази седмица на септември и какво са ни подготвили звездите?

Овен

В началото на седмицата ще сте изключително фиксирани върху финансовото ви състояние и ще сте много прагматични. Ще търсите подобаващо ви се възнаграждение за положения от вас труд и ще гоните печалба. След четвъртък е много вероятно да получите интересни съобщения, обаждания или доставки. Някои от вас ще се сдобият с нова кола, лаптоп или телефон.

Телец

В началото на седмицата ще успеете да изпъкнете пред важни за вас хора и най-вероятно ще получите интересни предложения за бизнес или съвместна дейност. След четвъртък не са изключени конфронтации с партньора или с близък до вас човек във връзка с общи финанси или съвместни дейности, на които е важно да не реагирате пресилено и едностранчиво.

Близнаци

В началото на седмицата ще успеете да намерите решение на отдавна тормозещ ви проблем. След четвъртък ще ви стане леко напрегнато в работа и за това е най-добре да успеете да се отделите от хаоса на социалната ви среда и да намерите начин да починете и релаксирате. Голяма част от вас ще са влюбени и доста силно идеалистични по отношение на любимия човек.

Рак

В началото на седмицата е възможно да отворите нова страница във вашия живот и да намерите нова цел, към която да се насочите. След четвъртък ще успеете да срещнете хора, които ще са ви полезни за бъдещата реализация, професионално или личностно развитие. Ще се представите в най-добрата си светлина, но за целта е важно да внимавате с прибързаните и недомислени изказвания.

Лъв

Вие, Лъвове, ще имате нови и интересни преживявания през седмицата. В личен план е възможно да афиширате връзка, да затвърдите отношения с любим човек или да получите интересни покани и предложения. След четвъртък се очаква да имате голям пробив в кариерата и да постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с не много усилия.

Дева

Чака ви една емоционално наситена седмица, прекарана с най-близките ви хора. Ще сте грижовни и ще се стараете да покажете на хората около вас, че държите на тях. След четвъртък може да получите изненадващи обаждания, съобщения или доставки. Добре е да сте внимателни със средствата за комуникация, както и при подаването или получаването на документи.

Везни

В началото на седмицата ще сте склонни да драматизирате и да виждате нещата негативно. Не е изключено да развалите отношенията си с важни за вас хора заради незначителни неща, заради това ви се препоръчва да се постараете да сте по-толерантни. Не са изключени работа с чужди пари и инвестиции, както и ангажименти покрай наследства, кредити или заеми. След четвъртък голяма част от вас ще си имат работа с чужденци, с правни или философски въпроси. Възможно е да попътувате и да разширите мирогледа си.

Скорпион

В началото на седмицата ще сте много активни и не е изключено да приключите проекти, които ангажират вниманието ви от известно време. По всяка вероятност ще спечелите допълнителни средства и ще успеете успешно да ги вложите в успешни бъдещи начинания. След четвъртък ще обогатите гардероба си и ще промените визията си, подлагайки се на различни козметични процедури или манипулации.

Стрелец

Седмицата ще бъде изключително интензивна за вас, Стрелци. Ще се ангажирате с повече неща, отколкото можете да поемете. В някои случаи е възможно да не довършвате започнатото или да го претупвате, което не е изключено да ядоса заобикалящите ви хора. След четвъртък ще поглезите близък до вас човек и ще изкарате ползотворно време с него в приятна атмосфера.

Козирог

Ще сте изключително чувствителни и любвеобилни в началото на седмицата. Ще имате нужда от време, което да изкарате с близки до вас хора. Голяма част от вас ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности или друг вид хобита. След четвъртък е възможно да въведете промени в хранителния си режим или ще обогатите гардероба си.

Водолей

Възможни са семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането ви. Ще сте много по-затворени от обикновено и ще имате нужда от почивка, разтоварване и домашен уют. След четвъртък е възможно да се отдадете на любов и романтични изживявания с човек, когото харесвате. В работата е много вероятно да станете обект на интриги на недоброжелатели.

Риби

Ще сте изключително комуникативни и общителни през седмицата. Много е вероятно да получите интересни доставки, обаждания или съобщения, както и да предприемете кратки пътувания. Не е изключено да ви се наложи да трупате нови знания и да черпите информация от различни източници, с цел доказване в службата или вътрешно обогатяване. Добре е да не се претоварвате и е важно да си оставите време за почивка или някакво хоби.