Лятото си отива и на негово място идва златната есен. Но какво очаква всеки един зодиакален знак в любовен план през месец септември? 

Овен

Септември ще бъде слънчев за представителите на зодия Овен. Любовта ще бъде около вас и определено ще ви следва, където и да отидете.

Необвързани: Опитайте се да отделяте повече време на почивката. Именно на някое приятно местенце ще срещнете човек, който ще ви стане много важен.

Обвързани: През този месец с половинката ви ще бъдете на романтична вълна. Свещи, цветя, филми – ще има от всичко по много!

Телец

За Телците първият месец от есента няма да е най-щастливият. Няма да се случи нищо лошо, но определено няма да летите на крилете на любовта.

Необвързани: Не се престаравайте в действията си, защото няма да се увенчаят с успех. Просто  се фокусирайте върху себе си и изчакайте месецът да приключи.

Обвързани: Опитайте се да сте в хармония с половинката си. Проявявайте търпение и прекарвайте времето си заедно, почивайки си от всички около вас.

Близнаци

Очаквайте само свади и отрицателни емоции. Месецът ще е тежък за вас и нищо няма да ви върви по вода. Не се поддавайте на емоциите си, защото само ще усложните положението.

Необвързани: Гръм и мълнии! Сякаш целият свят е срещу вас. И най-красивата ви рокля няма да ви помогне да привлечете вниманието на момчето, което сте си харесала. 

Обвързани: Почти всяка разправия с половинката може да прерасне в скандал, затова се опитвайте да избегнете конфронтациите. Иначе рискувате да имате един тежък месец.

Рак

Месец септември ще бъде изключително благосклонен към Рака. Ежедневието ви ще бъде изпълнено с добро настроение и много енергия и ще преодолявате с лекота всяка трудност.

Необвързани: Действайте импулсивно. Просто се забавлявайте и ще видите, че ще бъдете душата на купона и най-желаното момиче.

Обвързани: Поглезете половинката си и ѝ покажете колко много я обичате. Живейте за мига и правете каквото искате, без да се притеснявате от ограниченията. Радвайте се на времето си заедно, защото то е безценно.

Лъв

Месец септември е идеалният момент да се впуснете в романтични преживявания, но внимавайте с прекалените емоции, за да развалите настроението на всички.

Необвързани: Използвайте чара си, за да привлечете вниманието на момчето, което харесвате. Не се поддавайте на притеснението и се впуснете в нова връзка, макар и да не смятате, че тя ще бъде дългосрочна.

Обвързани: Разнообразете ежедневието си. Бъдете по-усмихнати и по-разумни и със сигурност слънцето на топлия септември винаги ще грее на вашата улица.

Дева

Септември идва с нови сили и приятни преживявания за емоционалните Деви. Усмивката ви ще ви отваря врати и дори няма да има нужда да внасяте здрав разум в околните.

Необвързани: Отдайте се на момента и го изживейте с мечтания човек по най-добрия начин. Позволете на романтичната ви личност да ви завладее и ще си осигурите само хубави спомени.

Обвързани: Любов, любов и пак любов! Постарайте се да разнежите половинката си, защото след това ще прекарате 30 незабравими дни на релакс, романтика и щастливо бездействие.

Везни

Септември ще бъде облачен за Везните. Въпреки че не се очакват катаклизми, все пак имайте едно наум относно случващото се около вас, иначе рискувате сами да си създадете неприятни емоции.

Необвързани: Бъдете особено внимателни, тъй като не е изключено около вас да се появят негативни личности. Мислете, преди да се доверите на околните, особено, ако се познавате от скоро.

Обвързани: Можете да насочи енергията си към разясняване на отношенията си и за кроене на бъдещи планове, но бъдете търпеливи и не забравяйте, че реакциите ви могат да ви навредят.

Скорпион

След летните емоции и хаос имате възможност да създадете ново ежедневие, точно каквото на вас ви се иска. Хората около вас ще бъдат склонни да се съобразят с вас и вашите желания, а какво по-хубаво от това?

Необвързани: Месецът е подходящ да започнете нова връзка. Не се притеснявайте да питате какви са плановете на човека срещу вас, защото ще получите удовлетворяващи отговори.

Обвързани: Пожелайте си нещо и то ще се случи! Хармония ще цари във връзката ви. Може да не е най-романтичният месец, но това не значи, че няма да е щастлив!

Стрелец

Месец септември ще бъде спокоен за Стрелците. Отдайте се на любимите си занимания, за да се предпазите от нови и не дотам приятни преживявания.

Необвързани: Всичко на хоризонта е спокойно. Спазете правилото, че познатото е най-добро и ако пожелаете да търсите любовни емоции, се огледайте в познатите си. Там може да ви очаква вашият човек!

Обвързани: Септември ще бъде месец за размисъл и за гледане на стари филми на удобния диван.

Козирог

Септември ще бъде тежък за Козирозите. Любовта сякаш ви е обърнала гръб и каквото и да направите, няма да успеете да привлечете вниманието ѝ.

Необвързани: Посветете се на приятелките и семейството си. Така ще си спестите любовните болки и ще бъдете заобиколени от хора, които ви обичат.

Обвързани: Затаете дъх и се надявайте да минете незабележимо покрай любовните скандали. 

Водолей

Починете си от ежедневието. Ще имате нужда от презареждане на батериите и ще бъде чудесно да го направите на някое далечно място любим човек.

Необвързани: Предложението за една импулсивна почивка ще накара всеки да се съгласи на момента! Сложете най-удобните си дрехи и хванете за ръка човекът, с който искате да бъдете. Гарантираме ви, че пътуването ще бъде повече от забавно.

Обвързани: Връзката ви с любимия човек ще разцъфтява. Бъдете себе си и не се затормозявайте с ежедневните проблеми, а се отдайте на романтика и усмивки!

Риби

Опитайте се да бъдете открити с околните. Независимо дали става въпрос за колеги, близки или приятели, трябва да се научите да отстоявате желанията си.

Необвързани: Внимавайте кого си харесвате. Ако човекът е искрен и открит, ви чакат само хубави дни, но дори най-малкия намек на двуличие трябва да ви накара да се оттеглите.

Обвързани: Не очаквайте само половинката ви да бъде активна в отношенията ви. Ако искате гласът ви да се чуе, трябва да си казвате, когато нещо не ви харесва.