Овен

Ако сте родени под знака Овен, се очаква седмицата ви да е доста интересна. Възможни са внезапни обрати и изненади, както и непредвидени срещи или обаждания.

Бъдете внимателни с нещата, които купувате и документите, които подписвате, за да не допуснете грешки по невнимание.

В любовен план ви чакат романтични обяснения и приятни срещи.

Телец

Вие, Телци, ще сте заети с член от вашето семейство в началото на седмицата. Има вероятност да неглижирате и оставите на заден план важни за вас неща, с които след средата на седмицата ще успеете да наваксате.

След четвъртък е много вероятно да имате ангажименти по кредити, общи финанси, инвестиции или наследства. Някои от вас ще си правят изследвания, зъби или друг вид медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или философски въпроси.

Близнаци

Вие, Близнаци, се очаква в началото на седмицата да сте наистина успешни в обществен план и да направите впечатление на важни за вас хора. Някой от вас ще демонстрират нови придобивки, други ще афишират връзка пред останалите, докато трети ще направят голям пробив в службата си.

Към края на седмицата голяма част от вниманието ви ще се върти около финансовите ви дела. Ще си правите равносметка и ще се опитвате да сте спестовно настроени и прагматични.

Рак

При вас, Раци, може да се очаква да изникнат конфликти в семейството в началото на седмицата, на които ще бъде важно да не обръщате внимание, за да не ги задълбочите.

Към края на седмицата ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата.

Добре биха ви се отразили игри или разходки на открито.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъва, се очаква да сте нестандартни и креативни през седмицата. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията.

Бъдете внимателни с финансовите въпроси и проверявайте всички клаузи в договорите, които подписвате.

След четвъртък е възможно да ви се наложи да се отстоявате и доказвате пред човек, когото считате за авторитет.

Дева

Вие, Деви, ще сте много грижовни и в услуга на другите в началото на седмицата. Ще обръщате голямо внимание дори на хора, които познавате отскоро, което е възможно много да ви изтощи и да ви подтикне да оставите себе си и приоритетите си на заден план.

След четвъртък съществува риск от необмислени харчове и загуба на пари.

Каквото и да правите, най-важното е да запазвате баланса и да не се изхвърляте.

Везни

При вас, Везни, се очаква седмицата да бъде успешна и пълна с възможности, както за личностно, така и за професионално развитие. Много е вероятно доскорошен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо сериозно, с потенциал за развитие.

След четвъртък е възможно да решите да промените или подобрите визията или режима си на хранене.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще успеете да напреднете по важен за вас въпрос през седмицата. Ще сте целеустремени и много концентрирани.

Бъдете внимателни с нещата, които зависят от други хора, защото те биха могли да не вървят съвсем по план и по начина, по който ви се иска.

В любовен план ви чакат изненади от любим човек.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте влюбени и доста мечтателни в началото на седмицата. По всяка вероятност ще имате сърдечен трепет и вълнение към човек, който отдавна ви е влезнал по кожата.

След четвъртък ще се насочите към решаване на служебни или парични въпроси и ще сте изключително продуктивни.

Козирог

Ако сте родени под знака Козирог, в началото на седмицата може да очаквате запознанства с чужденци или с хора, които под една или друга форма ще разширят съзнанието ви и ще променят мирогледа ви.

След четвъртък ще успеете да блеснете в службата и да направите впечатление на шефове и висшестоящи. Почивните дни ще изкарате с приятели и съмишленици.

Водолей

При вас, Водолеи, ще има новости и нововъведения в службата и при колегите в началото на седмицата. Не се дръжте надменно, ами се старайте да намирате общ език, с хората, които ви се изпречват на пътя, понеже някой от тях може да се окаже ключова фигура в живота ви в последствие и да ви помогне в труден за вас момент.

След четвъртък не е изключено да имате ангажименти покрай възрастен роднина, покрай дома или семейството ви.

Риби

Вие, Риби, ще си имате разправии и пререкания с половинките, най-вероятно във връзка с разпределението на семейния бюджет. Постарайте се да сте достатъчно толерантни и да виждате и противоположната гледна точка. По този начин ще сте максимално обективни и по-добре ще стигате до консенсус.

В службата е възможно да ви се наложи да замествате болен колега или да поемате повече задачи от обикновено.