Преполовихме и Октомври. Започва да се стъмва все по-рано. И все повече започваме  да се настройваме на зимна вълна. Ето какво ни очаква тази седмица, според зодиакалния знак. 

Овен

Вие, Овни, не е изключено да успеете да си оставите време за почивка, пътуване или спортуване в началото на седмицата. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. 
След четвъртък ще сте по-раздразнителни и е добре да не влизате в излишни конфликти. Не се разправяйте със заобикалящите за незначителни неща.
Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Телец

Вие, Телци, е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания в началото на седмицата.
След четвъртък не е изключено да направите значителен пробив в професионален план, който няма да остане незабелязан за заобикалящите и ще ви донесе нужното признание. Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Близнаци

Вас, Близнаци, ви чака ново начало през седмицата, което ще е видимо за околните. Някои от вас ще променят визията или имиджа си, други ще афишират връзка, трети ще стартират професионални проекти.
След четвъртък ще успеете да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите.

Рак

Вие, Раци, ще сте малко отнесени в началото на седмицата. Много е вероятно да имате нужда от почивка и е добре да намерите време да се поглезите и отпуснете, за да не трупате излишно напрежение.
След четвъртък ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него.
Бъдете внимателни с покупките които правите, както и с договорите, които подписвате, за да не бъдете подведени.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте много общителни през седмицата. Лесно ще достигате до хората и ще успеете да получите това, което искате от тях. Възможно е да срещнете интересни субекти, с които да флиртувате, да разговаряте на важни за вас теми и да се забавлявате.
След четвъртък ще прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си.

Дева

Вие, Деви, ще сте работливи и професионално ангажирани в началото на седмицата. Много е вероятно да пожънете големи успехи и да сключите важни договори или сделки.
След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел или ваше хоби. Добре ще ви се отрази да се поглезите и да разпуснете в приятна компания, оставяйки на страна ежедневните грижи и стресови ситуации.

Везни

Вие, Везни, ще сте ангажирани да градите добър имидж в началото на седмицата. Възможно е да обогатявате опита си отмятайки неотложни задачи и общувайки с важни хора и авторитети.
След сряда е вероятно да получите интересни професионални предложения.
Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Скорпион

Вие, Скорпиони, не е изключено да предприемете кратки пътувания в началото на седмицата, да имате работа с документи, да взимате изпити или да учите важни за израстването и развитието ви неща. Възможно е да имате забавяния или обърквания покрай средствата ви за комункации и транспорт и за това е добре да планирате по-отрано задачите си. След четвъртък ще успеете да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите.

Стрелец

Вие, Стрелци, в началото на седмицата не е изключено да предизвикате конфликт с партньора или с близък до сърцето ви човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия. След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките си хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Козирог

Вас, Козирози, ви чака една доста раздвижена седмица, в която ще имате шанса да срещнете интересни и нестандартни хора, с които да изкарате приятно времето си и да разширите мирогледа си. По всяка вероятност ще се натъкнете на човек, когото да харесате и ще търсите близостта му. След четвъртък ще успеете да отделите внимание на тонуса и външния си вид. Възможно е да обогатите гардероба си, да си направите нова прическа или да се отпуснете на приятна спа процедура.

Водолей

Вие, Водолеи, доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол в началото на седмицата. Възможно е да получите интересни предложения, обаждания или съобщения от човек, когото харесвате. След сряда ще се фокусирате върху служебните си ангажименти. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Риби

На вас, Риби, в началото на седмицата ще ви се наложи да окажете помощ на ваш роднина или близък приятел. Ще сте състрадателни и великодушни и ще сте склонни да оставяте своите нужди на заден план. След сряда ще имате възможност да се отдадете на ежедневните си задачи. Ще сте чаровни и общителни и ще успеете да постигнете нещо важно за вас, към което от известно време се стремите.