Какво очаква всеки зодиакален знак през новата седмица? Предстоят ли ни изненади на работното място или пък романтика в личните отношения?

Овен

Ще успеете да реализирате големи професионални успехи в началото на седмицата. Възможно е да завършите важен проект, да сключите печеливши сделки или да получите забавени плащания. Голяма част от вниманието ви ще се върти около развитието на потенциала ви и печеленето на пари. След четвъртък ще насочите вниманието си към половинката или близък до сърцето ви човек. Ще успеете да прекарате времето си в приятна компания и да разпуснете.

Телец

В началото на седмицата се очаква да изникнат конфликти в семейството. Важно е да не ги задълбочавате и да се стараете да проявявате разбиране към най-близките ви хора. След четвъртък ще сте на любовна вълна и най-вероятно ще успеете да се насладите на време с партньора или децата. Много вероятно е през уикенда да отделите време за спорт или любимо хоби.

Близнаци

За вас тази седмица ще бъде наистина добра за стартиране на нови проекти, нова дейност или нова връзка. При всички случаи се очаква да сте нестандартни и креативни. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията. След четвъртък се очаква да изникнат семейни ангажименти или работа покрай дома. Бъдете внимателни с по-възрастните членове на вашето семейство, защото ще имат нужда от вашата подкрепа.

Рак

Вие, Раци, ще сте много загрижени за хората около вас. Ще помагате дори на хора, които познавате отскоро. Внимавайте да не се претоварите или да не си навлечете чужди неприятности. Преценявайте много добре за какво харчите парите си, понеже съществува риск да сключите не добре преценени сделки. Каквото и да правите, най-важното е да запазвате баланса.

Лъв

В началото на седмицата ще сте доста отнесени и трудно ще спазвате задълженията си. Добре е да оставите важните неща за след четвъртък, когато ще наберете сили и ще бъдете достатъчно продуктивни. Препоръчително е да сте внимателни в общуването с другите и да не казвате веднага нещата, които ви хрумват, понеже има риск да развалите отношенията си с някого от обкръжението заради прекалена откровеност или прибързаност.

Дева

При вас, Деви, се очаква седмицата да бъде успешна в любовен план. Много е вероятно доскорошен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо сериозно, с потенциал за развитие. Не е изключено да решите да обърнете внимание на здравето и тялото си, като започнете нов спорт, промените или подобрите визията или смените диетата си. След четвъртък не е изключено да се натъкнете на стари познати, с които не сте се виждали отдавна.

Везни

В началото на седмицата ще имате сърдечен трепет и вълнение към човек, който отдавна ви вълнува. Много вероятно е да постигнете значителен напредък в отношенията с него. След четвъртък ще сте много успешни в работата и ще срещнете хора, които ще са ви от полза. Много е вероятно да напредвате бавно, но стабилно, в избрана от вас посока.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в началото на седмицата ще успеете да блеснете в службата и да направите впечатление на шефове и висшестоящи. Много е вероятно да стартирате важни проекти. След четвъртък ще имате възможност да прекарате време с приятели и близки до вас хора и да се позабавлявате с тях. Не е изключено да участвате в социални събития и да се срещнете с интересни хора, които по някакъв начин ще са ви полезни и ще разширят мирогледа ви.

Стрелец

В началото на седмицата може да ви се наложи да учите нови и интересни неща. Не са изключени също така занимания с философски или правни въпроси или пътувания в чужбина. След сряда по всяка вероятност в службата и при колегите си ще имате нововъведения. Не се дръжте надменно, а се старайте да намирате общ език с хората, които ви се изпречват на пътя, понеже някой от тях може да се окаже ключова фигура в живота ви и да ви помогне в труден за вас момент.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, се очаква седмицата ви да е доста нестандартна и изпълнена с внезапни обрати и изненади. Възможно е да ви се наложи да правите неща, които по принцип избягвате и да усвоявате знания, които сте мислили, че няма да ви трябват. Важното е, че ако съумеете да запазите спокойствие, ще имате добро развитие и напредък по важни въпроси.
Не са изключени ангажименти с близки или роднини, на които под една или друга форма да ви се наложи да помогнете.

Водолей

Вие, Водолеи, ще изяснявате партньорските си взаимоотношения в началото на седмицата. Постарайте се да сте достатъчно толерантни и да се поставите на мястото на другия. По този начин ще сте максимално обективни и по-добре ще стигате до консенсус. След сряда е възможно да имате ангажименти по кредити, общи финанси, инвестиции или наследства. Някои от вас ще си правят изследвания, зъби или друг вид медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или философски въпроси.

Риби

Постарайте се да сте максимално съсредоточени в работата си в началото на седмицата. По този начин няма да пропускате важни детайли и няма да останете измамени при някой договор или сделка. След четвъртък ще имате неочаквани обаждания, съобщения или доставки. Вероятни са също така и кратки пътувания или екскурзии. В любовен план са възможни пререкания с любимия, които обаче бързо ще бъдат забравени.