Вълнение, нови емоции и трепетни очаквания - какви изненади са ни подготвили звездите през новата седмица от месец май?

Овен

На вас, Овни, началото на седмицата не е изключено да предложи известни трудности и пречки, които с упоритост и дипломатичност ще преодолявате. Ако сте достатъчно старателни и последователни, накрая ще сте доволни от резултата. След четвъртък ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. Внимавайте да не започнете отношения, с човек, с когото имате професионални ангажименти, защото има риск да не са много трайни и да ви развалят служебната атмосфера в последствие.

Телец

Ще имате пробив с важен за вас проект в началото на седмицата. Не е изключено да проведете ползотворни срещи с хора, които са важни за израстването ви. След четвъртък не е изключено да припечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания. Възможни са трудности със средствата ви за комуникации и транспорт.

Близнаци

На вас, Близнаци, седмицата ще донесе нови знания. Ще успявате да се чувствате пълноценни и удовлетворени от себе си. Голяма част от вас ще пътуват, флиртуват или спортуват, ще сте авантюристични и пълни с енергия. След четвъртък е важно да сте внимателни на кого, какво казвате, за да не бъдете грешно разбрани.

Рак

Ще сте много състрадателни към другите в началото на седмицата и ще имате желание да им помагате в трудностите. Бъдете внимателни да не злоупотребят с добрината ви и не се изхвърляйте в помощта, която предлагате. Някои от вас ще се ангажират с творчески проекти или с различни социални дейности, които може да се окажат много полезни за развитието ви.

Лъв

На вас, Лъвове, началото на седмицата не е изключено да предложи известни трудности и пречки, които с упоритост и дипломатичност ще преодолявате. Ако сте достатъчно старателни и последователни, накрая ще сте доволни от резултата. След четвъртък ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. Внимавайте да не започнете отношения, с човек, с когото имате професионални ангажименти, защото има риск да не са много трайни и да ви развалят служебната атмосфера в последствие.

Дева

Ще сте наистина емоционални в началото на седмицата. Настроенията ви често ще се менят и не е изключено да предизвиквате ненужни конфликти със заобикалящите. Постарайте се да релаксирате и разпускате ефективно, най-добре с творчески занимания, плуване, йога или танци. След четвъртък ще сте много пробивни и целеустремени и по всяка вероятност ще участвате в различни социални събития. Ще срещате хора, които силно да ви развълнуват и впечатлят.

Везни

Очаква се да успеете да въведете в ход важни за вас неща и да сте наистина продуктивни в началото на седмицата. Ще сте борбени и постигащи и ще знаете как да се харесате на заобикалящите. След четвъртък голяма част от вас ще се отдадат на любов. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да постигнете компромиси и разбирателство с любимия и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни, докато свободните ще постигнат напредък с човек, когото харесват.

Скорпион

В началото на седмицата не е изключено да отделите внимание на домовете си, като се преобзаведете или си купите нова вещ или уред или на семействата си, като се погрижите за възрастен роднина, партньора или децата си. След четвъртък ви очакват големи промени в професионален план. Възможно е да получите важни предложения, благодарение на които биха могли да ви се отворят нови врати за развитие.

Стрелец

В началото на седмицата са възможни разправии с колеги или с хора, с които ще ви се наложи да работите по общи задачи или проекти. Добре е да се постараете да не налагате мнението си на всяка цена. След четвъртък не е изключено да си имате работа с чужди финанси, наследства или кредити.  Някои от вас ще си правят зъби или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.

Козирог

Ако сте родени под знака Козирог, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с интимни въпроси. Не е изключено да изкарате ползотворно време в компанията на половинката и децата си. След четвъртък ще потънете в работа и по всяка вероятност ще имате успех с приключването на проект, който сте стартирали преди известно време.

Водолей

Голяма част от вас, Водолеи, в началото на седмицата ще намерят своя начин да блеснат сред заобикалящите със знанията, талантите и уменията си. След четвъртък е много вероятно да решите да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към близък до вас човек.
Възможно е да въведете нова диета или спорт в режима си.

Риби

В началото на седмицата е важно да внимавате на кого, какво казвате, за да не бъдете разбрани погрешно и да не се вкарате в излишни конфликти. След четвъртък не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини. При всички случаи ще сте силно интуитивни и ще успявате по един или друг начин да допринесете за комфорта на останалите.