Зимата все по-осезаемо напомня за себе си. А какви изненади са ни подготвили звездите през тази седмица на месец ноември?

Овен

Вас, Овни, в началото на седмицата ви очакват интересни обаждания от хора, които харесвате. Не е изключено да започнете нови романтични отношения.
След четвъртък ще се фокусирате върху работата и финансите си. Много е вероятно да ви изникнат обещаващи професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата ще сте силно отдадени на печеленето и харченето на пари. Много е вероятно да сключите важни договорки и да направите печеливши сделки. След четвъртък ще обърнете внимание на семействата си и ще прекарате ползотворно време с най-близките си хора.
През уикенда ще сте флиртаджийски настроени и ще успеете да впечатлите обект на вашата страст с чара и остроумието си.

Близнаци

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Близнаци. Много е вероятно да получите важни обаждания или съобщения, благодарение, на които да ви се отворят нови врати за лични и професионални успехи. След четвъртък не е изключено да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания. Ще сте много ползотворни в работата си,

Рак

Вие, Раци, ще напредвате по важен за вас проект. Добре е да не споделяте повече информация от необходимото със заобикалящите, за да не могат да злоупотребят с наученото и да не могат да ви саботират. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Лъв

Вие, Лъвове, е много вероятно да правите силно впечатление на заобикалящите със знанията и уменията ви в началото на седмицата. След сряда ще успеете да си припечелите допълнителни финанси. Добре е също така да сте отворени към нови перспективи и възможности в бизнеса или работата си, които по всяка вероятност ще ви се предложат тази седмица и благодарение, на които ще ви се отворят нови врати.

Дева

Вие, Деви, е възможно да сте малко отнесени в началото на седмицата. Много е вероятно да имате нужда да си починете и да се ангажирате най-вече със собствените си проблеми, както и с тези на най-близките ви хора. След сряда ще станете много по-общителни. Много е вероятно да се натъкнете на интересни хора, които да разширят мирогледа ви и да ви допаднат за по нататъшно общуване.

Везни

Вие, Везни, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които в последствие под една или друга форма да са ви полезни със съвет или препоръка. Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на почивка или някое хоби.

Скорпион

При вас, Скорпиони, работата ще бъде приоритетна в началото на седмицата и е много вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще.
След четвъртък ще се фокусирате върху приятелите си или върху някое ваше хоби. Възможно е да сте силно заредени с очаквания и леко да се разочаровате, ако най-близките до вас хора имат различни от вашите планове. Постарайте се да сте максимално консенсусни и отзивчиви към чуждите нужди. По този начин най-лесно ще намерите баланса в отношенията си с oстаналите.

Стрелец

Вие, Стрелци, в началото на седмицата ще сте на романтична вълна и ще търсите близост и разбиране от най-близкия до вас човек. Свободните от вас по всяка вероятност ще се впуснат във флиртове и закачки. След четвъртък при някои от вас са вероятни пътувания в чужбина или общуване с чужденци, при други занимания с правни или философски въпроси. Много е вероятно също така да започнете да учите нещо ново и да разширявате мирогледа си по един или друг начин.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата ще учите нови неща и ще се обогатявате посредством опита си. Много е вероятно да срещнете интересни и нестандартни хора, които силно да ви впечатлят. След четвъртък не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията или представянето си пред хората.

Водолей

При вас, Водолеи, в началото на седмицата не са изключени разправии с партньора. Постарайте се да не сте много крайни в изказванията си и да не драматизирате за незначителни неща. След четвъртък ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Риби

Вас, Риби, ви чака една много динамична седмица, в която ще сте силно ангажирани с професионалните си дела. Ще хвърчите от задача на задача, но е добре да не се пресилвате, за да не пострада здравето ви. Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.