Овен

Вие, Овни, не е изключено през седмицата да се борите с конкуренти или съперници в службата. Много е вероятно също така да решите да усвоявате нови знания, които ще ви бъдат изключително полезни в последствие.

Ако сте достатъчно систематични, последователни и старателни, ще успеете да докажете на всички около вас, на какво наистина сте способни. Важното е да не се впечатлявате от недоброжелатели, ами да си гледате вашата работа и задължения.

След четвъртък ще отделите внимание на най-близките ви хора и ще успеете да ги накарате да се чувстват специални по време на празниците.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата по всяка вероятност ще се занимавате със семейни или наследствени въпроси, ще теглите или погасявате кредит или ще работите с чужди пари и ресурси.

Възможно е да приемате нещата по-навътре отколкото са всъщност и да търсите конспирация там, където я няма.

След четвъртък ще сте доста по-философски настроени и няма да издребнявате. Възможно е да срещнете хора, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и да ви помогнат да видите нещата, в които сте замесени от друга перспектива, което от своя страна ще ви помогне да решите някои от тормозещите ви проблеми.

Близнаци

При вас, Близнаци, са възможни търкания с половинката и изясняване на отношенията ви с нея. Ще ви се наложи да направите компромиси със себе си във връзка с общото благо, които никак няма да ви се услаждат, но ще са необходими, ако искате да запазите отношенията си.

След четвъртък ще сте по-меланхолични и чувствителни и ще се подготвяте за предстоящите празници, които по всяка вероятност ще прекарате в домашна атмосфера.

Рак

Вие, Раци, ще имате една много динамична и раздвижена седмица. При всички случаи ще хвърляте много емоции в работата си и сред колегите. Не е изключено да ви се наложи да замествате болен колега и да отмятате повече задачи от обикновено. Ако съумеете да останете спокойни, при всички случаи ще сте по-ефективни и по-бързо ще се справяте.

В любовен план по всяка вероятност ще ви се предоставят нови и интересни възможности. Само от вас ще зависи от кои ще се възползвате и от кои не.

Лъв

Вие, Лъвове, по всяка вероятност ще сте настроени празнично още от началото на седмицата и не е изключено да изхарчите доста пари, за да зарадвате близките си с подаръци. Внимавайте да не се изхвърлите и да не съкратите бюджета си преждевременно.

Към края на седмицата ще имате интересни социални ангажименти и ще участвате в различни събирания или празненства.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата по всяка вероятност ще бъдете силно ангажирани със семейството или с някой от неговите членове, на когото ще ви се наложи под една или друга форма да помагате.

След четвъртък ще се отдадете на почивка и приготовления за предстоящите празници. Не е изключено да отделите време за себе си и да се поглезите с приятна спа процедура, терапия, нова прическа или нови дрехи.

Везни

При вас, Везни, в началото на седмицата не са изключени търкания с колегите или с хора от близкото ви обкръжение, на които по всяка вероятност ще реагирате изключително емоционално. При всички случаи е добре да се стараете да запазвате самообладание и да не се ядосвате за дребни и незначителни неща.

След четвъртък доста ще успокоите топката и ще имате нужда от почивка и домашен уют. Много е вероятно да отделите време на най-близките си хора и да се оставите да бъдете обгрижени и глезени от тях.

Скорпион

Ако сте родени под знака Скорпион, седмицата ви по всяка вероятност ще започне с финансови колебания и размисли за пари. Не е изключено да се решите да направите голяма инвестиция или да стартирате важен проект, чийто край обаче ще ви изглежда неясен и ще ви създава чувство на несигурност.

След четвъртък може да очаквате интересни обаждания или съобщения, както лични, така и професионални, които могат да се окажат доста полезни и освежаващи и да разнообразят нормалното протичане на дните до края на седмицата.

Стрелец

Вие, Стрелци, по всяка вероятност ще знаете кога, какво да кажете или предложите на другите, за да ги замаете и мотивирате да действат, както на вас ви е удобно и угодно. Ще бъдете активатори на действие и ще давате старт на нещата.

След четвъртък може да очаквате значителни финансови постъпления, които доста ще укрепят бюджета ви, но и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.

Козирог

При вас, Козирози, началото на седмицата не е изключено да започне леко колебливо. Възможно е да не се чувствате особено комфортно в средата си или сред заобикалящите. По всяка вероятност ще имате нужда от почивка и уединение, а активните социални ангажименти ще ви действат доста напрягащо.

След четвъртък доста по-лесно ще намирате общ език с останалите, дори сами ще търсите тяхната компания. Възможни са щастливи случайности и интересни предложения, които ще ви се стоварват като гръм от ясно небе, но ще са точно това, от което най-силно се нуждаете.

Водолей

При вас, Водолеи, са възможни срещи с хора с високо обществено положение, които може да се окажат доста решаващи за бъдещото ви развитие. Много е вероятно да кроите важни бъдещи планове, за чиято реализация обаче може да ви се наложи да почакате известно време.

В любовен план не са изключени конфликти с половинката, но се въздържайте от излишна ескалация на напрежението. Най-добре е да предприемете съвместни нови начинания и да решите да раздвижите рутината в отношенията си.

Риби

Вие, Риби, през седмицата ще сте изключително пробивни и целеустремени. Много е вероятно да направите значителен пробив в службата и пред висшестоящите.

В любовта в началото на седмицата ще срещнете лек отпор от важен за вас човек, но след известно старание от ваша страна след четвъртък нещата доста ще се раздвижат и може да очаквате значителен напредък в тази сфера от живота ви. Заетите ще стигнат до важни компромиси с половинката, докато свободните ще завоюват обект на страстта си.