Месец юни минава неусетно. Каква ще бъдете тази седмица за представителите на всички зодиакални знаци? Ето какво ни очаква:

Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата може да се затваряте и изолирате от околните. Не е изключено да сте докачливи и конфликтни. Добре е да внимавате да не развалите отношенията с хора, които са ви близки и не го заслужават. След сряда ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да погледнете положително на нещата, които ви се случват. Възможно е да отделите време за важно за вас начинание.

Телец

При вас, Телци, работата и печеленето на пари ще бъдат приоритетни в началото на седмицата. Ще сте много продуктивни и успешно ще отмятате задачите си и ще контактувате с колегите или клиентите си. След сряда ще се фокусирате върху личните си отношения и върху половинката. Възможно е да имате моменти на изясняване с най-близкия до вас човек, но те ще са по-скоро градивни, отколкото деструктивни.

Близнаци

Вас, Близнаци, ви очаква една много динамична седмица, пълна с предизвикателства, интересни събития и предложения. Трудно ще ви бъде да се задържите на едно място и да си починете, но за сметка на това ще имате възможност да срещнете интересни и нестандартни хора, които да ви развълнуват и разнообразят. Много е вероятно да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на развлечения, спортове, хоби или процедури, както и да промените визията или представянето си пред хората.

Рак

При вас, Раци, в началото на седмицата не са изключени неразбирателства с партньора. Постарайте се да не го съдите прекалено строго и да не сте прекалено изискващи. След сряда отношенията ви доста ще се успокоят и ще успеете да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Лъв

Вас, Лъвове, ви чака една много успешна седмица, в която ще сте доста общителни и харесвани. Внимавайте все пак да не се увлечете в забавления и да не прекалите с консумацията на алкохол, храна и удоволствия. Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

Дева

Вие, Деви, по всяка вероятност доста ще си развържете джобовете през седмицата и ще успеете да демонстрирате престижа си с материално положение или нови придобивки. В любовен план ви очакват силни трепети и страсти. Много е вероятно да изживеете силно романтични моменти и да успеете да разпуснете в приятна атмосфера.

Везни

Вие, Везни, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с ваш по-възрастен роднина или с друг член от вашето семейство. Някои от вас ще се впуснат в ремонтни дейности или в преаранжиране на дома си, докато други ще се отдадат на кулинарни експерименти. След сряда ще сте на романтична вълна и заетите от вас ще изненадат половинката с мил жест или дума, докато свободните ще имат шанса да пофлиртуват и да задълбочат отношенията си с човек, който силно ги привлича.

Скорпион

Голяма част от вас, Скорпиони, може би ще се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации тази седмица. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. Не е изключено да получите важни за вас новини, обаждания или съобщения. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Стрелец

Вие, представители на зодия Стрелец, в началото на седмицата ще успеете да намерите своя неповторим начин да блеснете и да направите впечатление на заобикалящите. Някои от вас ще изхарчат голяма сума пари, купувайки си нещо скъпо и не дотам полезно, докато други ще променят визията или прическата си. След сряда ще сте изключително комуникативни и общителни и не е изключено да получите интересни новини, обаждания или съобщения.

Козирог

На вас, Козирози, началото на седмицата ще предложи някакво новo начало. Много вероятно е да покажете свое ново лице пред света и да успеете да изненадате приятно околните със знанията и талантите си. Важно е да се постараете да сте максимално адаптивни, за да виждате положителното от ситуациите, в които попадате и да се възползвате на максимум от предоставящите ви се възможности. След сряда не е изключено да припечелите допълнителни средства, с които да се поглезите.

Водолей

Вие, Водолеи, по всяка вероятност ще сте доста отнесени и мечтателни в началото на седмицата. Добре е да намерите време за почивка и разпускане, време само за вас и за най-близките ви хора. Ако няма как да се спасите от работа, се постарайте да сте максимално концентрирани, докато я вършите, за да не допуснете важни грешки, които после дълго да оправяте. След сряда ще сте много по-концентрирани и ефективни и по всяка вероятност ще постигнете значителни успехи с нещата, с които се захващате.

Риби

Вие, Риби, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Възможно е да срещнете правилите хора, които в последствие под една или друга форма ще са ви полезни със съвет или препоръка. Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да намерите време за почивка и релакс, отдавайки се на любимо ваше хоби или спорт.