Овен

Вас, Овни, ви чака една много успешна седмица, в която доста добре ще успявате да се вписвате сред другите и да разпускате ефективно. Внимавайте все пак да не се увлечете в забавления по време на празничните дни и да не прекалите с консумацията на алкохол, храна и удоволствия.

Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

Телец

Вие, Телци, по всяка вероятност доста ще развържете джобовете си през седмицата. Ще имате желание да зарадвате близките си хора с красиви неща за празниците. Ще сте доста разточителни и внимавайте да не се изхвърлите прекалено, понеже има риск доста да надхвърлите бюджета си.

В любовен план ви очакват силни трепети и страсти. Добре е да откриете чувствата си пред любимия човек и да си оставите време само за него.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с преаранжиране на дома си.

След четвъртък ще сте на празнична вълна и най-вероятно ще сте много социално-активни и общителни. Добре е да обърнете внимание и да най-близките си хора и да успеете да ги накарате да се чувстват специални и ценени.

Рак

Голяма част от вас, Раци, ще използват дните около Коледа, за да се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. Не е изключено да получите важни за вас новини, обаждания или съобщения.

Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Лъв

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Лъв. Ще успеете да намерите своя неповторим начин да блеснете и да се откроите, както в личните, така и в професионалните си отношения.

Докато в началото на седмицата ще сте фокусирани главно върху себе си и начините, по които бихте могли да си доставите удоволствие, след четвъртък и през празничните дни ще сте силно загрижени за околните и ще търсите начини да им угодите, дори на цената на скъпи и не толкова необходими подаръци или развлечения.

Дева

На вас, Деви, началото на седмицата ще предложи някакво новo начало или усилено напасване към промени, наскоро настъпили във вашия живот. Важно е да се постараете да сте максимално адаптивни, за да виждате положителното от ситуациите, в които попадате. Промените при всички случаи са за ваше добро.

След четвъртък ще сте на празнична вълна и ще намерите начин да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора.

Везни

При вас, Везни, е възможно седмицата да започне леко колебливо и да сте малко отнесени. Постарайте се да сте максимално концентрирани, докато си вършите работата, за да не допуснете важни грешки, които после дълго да оправяте.

След четвъртък ще успеете да намерите време, в което да релаксирате подобаващо и да се отпуснете, наслаждавайки се на компанията на най-близките ви хора.

Скорпион

Вие, Скорпиони, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които в последствие под една или друга форма да са ви полезни със съвет или препоръка.

Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти и да бъдете подобаващо оценени от най-близките си хора около празничната трапеза.

Стрелец

При вас, Стрелци, работата ще бъде приоритетна в началото на седмицата и е много вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще.
След четвъртък ще се фокусирате върху семейството и най-близките ви хора.

Възможно е да сте силно заредени с очаквания и леко да се разочаровате, ако заобикалящите имат различни от вашите планове. Постарайте се да сте максимално консенсусни и отзивчиви към чуждите нужди. По този начин най-лесно ще намерите баланса в отношенията си с oстаналите.

Козирог

Вас, Козирози, ви очакват много интересни събития през седмицата. Трудно ще ви бъде да се задържите на едно място и да си починете, но за сметка на това ще имате възможност да срещнете интересни и нестандартни хора, както и такива, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и да ви обогатят.

Много е вероятно да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересни развлечения или процедури, да промените визията или представянето си пред хората.

Водолей

Вие, Водолеи, в началото на седмицата може да се затваряте и изолирате от околните. Не е изключено да приемате нещата по-дълбоко от обикновено и да преживявате нормални житейски ситуации доста драматично, търсейки скрити подбуди или смисъл в нещата, които хората около вас правят или казват.

След четвъртък и по време на празниците градусът на настроението ви драстично ще се покачи, ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите.

Риби

При вас, Риби, в началото на седмицата не са изключени конфронтации или разправии с колеги или с хора, с които сте в тесен контакт. Внимавайте да не сте прекалено крайни и да влошите отношенията си заради прибързаност перманентно.

След четвъртък ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.