Овен

Вие, Овни, ще успеете да си отворите много нови врати през седмицата, благодарение на чара, общителността и интелекта ви. Хората ще ви харесват и ще търсят вниманието ви.

От понеделник до сряда може да имате значителни финансови постъпления, които доста да укрепят бюджета ви, но и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.

След четвъртък не е изключено да получите важни обаждания или съобщения

Телец

За вас, Телци, седмицата ще започне със значителни финансови колебания и размисли за пари. Не е изключено повечето от вас да направят голяма инвестиция или да стартират важен проект, от който да очакват значителни приходи в последствие.

След четвъртък е добре да внимавате със средствата си за придвижване и комуникация и да не действате необмислено и прибързано с тях.
Уикендът е възможно да изкарате в компанията на любим човек.

Близнаци

През седмицата на вас, Близнаци, нещата ще ви се случват с лекота в любовта. Много е вероятно да успеете да изгладите отдавна тормозещи ви конфликти или да се решите да предприемете съвместни нови начинания с половинката, които да обогатят връзката ви.

В професионален план са възможни срещи с хора, които може да се окажат доста решаващи за бъдещото ви развитие. Много е вероятно да сключите задкулисни договорки или да кроите важни бъдещи планове.

Рак

Възможно е вие, Раци, да не се чувствате особено комфортно сред заобикалящите ви хора в началото на седмицата. По всяка вероятност ще сте доста отнесени и няма да ви се занимава със социални дейности. 

Добре е да си отделите време за почивка и уединение.

След четвъртък ще станете доста по-общителни. Много е вероятно да ви хрумнат добри идеи, които да успеете да поднесете по най-добрия начин на хората, от които ще зависи реализацията им.

Лъв

При вас, Лъвове, не е изключено да изникват пречки и спънки в решаването на ежедневните дела. Възможно е да ви се наложи да се борите с недоброжелатели или с конкуренти. При всички случаи ще има хора, които да са на различно мнение от вашето и да ви предизвикват да защитавате позициите си. За да не губите почва под краката си, е добре да съумявате да запазвате самообладание при контактуването си с другите.

Ако сте достатъчно систематични, последователни и старателни, ще успеете да покажете на какво наистина сте способни.

След четвъртък е много вероятно да получите изненада или предложение от човек, когото харесвате.

Дева

В началото на седмицата е възможно вие, Деви, да си имате разправии с важен за вас човек. След известно старание от ваша страна след четвъртък нещата доста ще се раздвижат, ще успеете да стигнете до важни компромиси и в крайна сметка ще постигнете така желаното разбирателство.

В служебен план ще сте изключително пробивни и целеустремени. Много е вероятно да направите голямо впечатление в работата си и пред висшестоящите.

Везни

През седмицата вие, Везни, ще имате изясняване на отношения с половинката или с близък до вас човек. Ще сте по-меланхолични и чувствителни и ще очаквате отдаденост и разбиране от другия.

От понеделник до сряда е много вероятно да потънете в нова и интересна ви дисциплина или да ви се наложи да учите нови неща във връзка с професионалната ви реализация.

След четвъртък са вероятни сблъсъци с авторитети или с хора с власт, които не е изключено да ви потиснат и притеснят.

Скорпион

В началото на седмицата вие, Скорпиони, ще се занимавате със семейни или наследствени проблеми, ще теглите или погасявате кредит или ще работите с чужди пари и ресурси. Не е изключено да приемате нещата по-навътре отколкото са всъщност и да търсите конспирация там, където я няма.

След четвъртък ще сте доста по-философски настроени и няма да издребнявате. Възможно е да срещнете хора, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и да са ви приятна компания.

Стрелец

На вас, Стрелци, може да ви се наложи да въведете известни промени в ежедневния си живот през седмицата. Някои от вас ще стартират нова диета, други ще подобрят визията си с нова прическа, козметична процедура или зареждане на гардероба си, а трети ще имат нов шеф, подчинен или колега, към когото ще им се наложи да се напасват.

Много е вероятно да имате социални ангажименти и да участвате в различни събирания или празненства. Не е изключено да достигнете до хора, които силно ви вълнуват.

Козирог

Вас, Козирози, ви чака една много динамична и раздвижена седмица. При всички случаи ще хвърляте много емоции в работата си и сред колегите. Не е изключено да ви се наложи да замествате болен колега и да отмятате повече задачи от обикновено. Ако съумеете да останете спокойни, при всички случаи ще сте по-ефективни и по-бързо ще се справяте.

В любовен план ще ви се предоставят нови и интересни възможности.

Водолей

Вие, Водолеи, е възможно да имате търкания с колегите или с хора от близкото ви обкръжение през седмицата. Не е изключено да реагирате изключително емоционално. При всички случаи е добре да се стараете да запазвате самообладание и да не се ядосвате за дребни и незначителни неща.

След четвъртък ще имате нужда от почивка и домашен уют. Много е вероятно да отделите време на най-близките си хора и да се оставите да бъдете глезени от тях.

Риби

В началото на седмицата вие, Риби, ще се погрижите за жилищата си. Много е вероятно да предприемете ремонт, да си закупите нова мебел или уред или да промените обзавеждането.

Не са изключени ангажименти с по-възрастни роднини.

След четвъртък ще успеете да предприемете значителен пробив в службата и да направите впечатление на останалите със знанията и уменията си. По всяка вероятност ще ви се отворят нови възможности за развитие.