Овен

Ако сте родени под знака Овен, може да очаквате седмицата да ви донесе нови знания. При някои от вас информацията, с която ще се заливате ще има практическа насоченост, при други ще е плод на внезапно възникнало любопитство, но важното е, че каквато и да е причината, вие ще успявате да се чувствате пълноценни и удовлетворени.

В службата са възможни конфронтации с колеги или с хора, с които ще ви се наложи да се кооперирате и да работите по общ проект. Много е вероятно да нямате желание да отстъпите от мнението си и да го налагате на всяка цена. Добре е обаче да се постараете да не си разваляте отношенията с останалите, още повече, че по всяка вероятност колективните усилия и продуктивната съвместна дейност, биха могли да ви донесат истински успех.

Телец

Вас, Телци, ви очаква седмица, пълна с любов и романтика. Ще успеете да отделите много време и внимание на любим човек. Не е изключено импулсивно да решите да се впуснете в съвместни приключения и да се отдадете на авантюризъм и пътувания.

Няма да ви се работи много, добре е обаче да се стараете да оставате нащрек в периодите, в които ви се налага да боравите с пари и документи.

Близнаци

Вие, Близнаци, е важно да съблюдавате, нещата, за които си давате парите да си заслужават и да не се изхвърлите в някоя безсмислена покупка.

През седмицата не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини. При всички случаи ще сте силно интуитивни и ще успявате по един или друг начин да допринесете за комфорта и добруването на останалите.

Рак

Вие, Раци, ще сте наистина прагматични и с отличен бизнес нюх през седмицата. Много е вероятно да стартирате нови проекти или да се включите в дейност, която да се окаже изключително успешна и доходоносна в последствие. По всяка вероятност ще кипите от енергия и ще знаете точно къде и как да я влагате, за да вървите напред.

Добре е да си оставите време за близък до сърцето ви човек, за да не го накарате да се почувства пренебрегнат.

Лъв

На вас, Лъвове, седмицата не е изключено да предложи сблъсъци с авторитети, които с упоритост и дипломатичност ще преодолявате. Ако сте достатъчно старателни и последователни, накрая ще сте доволни от резултата.

При всички случаи ще сте много любовно настроени и ще флиртувате активно с представители на противоположния пол, като в доста от случаите успешно ще завъртате главата им.

Дева

Вие, Деви, през седмицата ще сте силно ангажирани с член от вашето семейство или с дома си. Не е изключено да преподредите жилището си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

В любовен план са вероятни изненади от страна на партньор, както и романтични срещи, които още повече ще ви сближат с половинката.

Свободните от вас, ще се радват на интерес от страна на заобикалящите и може да се уредят със среща.

Везни

Вас, Везни, ви чака една пълна с емоции седмица, в която настроенията ви често ще се менят и ще плашат или озадачават околните, на които няма да е много ясно, на какво се дължи тази изострена сензитивност и чувствителност.

Опитайте се да гледате философски на нещата и да виждате цялостната картина, без да губите от поглед и собствения си принос и влияние в нея.
Много е вероятно да се натъкнете на интересни хора, които в последствие да се окажат ключови за вас.

Скорпион

Вие, Скорпиони, може да не се чувствате особено стабилни финансово в началото на седмицата. За това е добре да сте внимателни с харчовете и финансовите ангажименти, които поемате.

След четвъртък по всяка вероятност ще сте в контакт с хора с различен мироглед и житейска позиция от вашите. Внимателно се ослушвайте за мнения и съвети, понеже е възможно в някое от тях да се крие ключа към решаването на проблем, който отдавна ви тормози, но за който сте зациклили.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще имате една наистина успешна седмица. По всяка вероятност ще берете плодовете на изминали усилия, които най-накрая ще бъдат възнаградени. Възможно е да получите протекция или похвала от хора, които са важни за вашето израстване и развитие.

В любовен план е възможно нещата около вас много да се раздвижат и да получите интересни предложения.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте много добре предразположени към хората, които са различни от вас, както и към страдащите и онеправданите. Някои от вас може внезапно да решат да се отдадат на благотворителна кауза, други могат да си вземат в къщи животинка от приют.

След четвъртък голяма част от вас ще имат напредък в любовната сфера. Очаква се да постигнете компромиси и разбирателство с партньора и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни. Свободните от вас ще са по-директни в прелъстяването и по всяка вероятност ще постигнат напредък с обект на тяхната страст.

Водолей

Вие, Водолеи, ще сте наистина борбени и постигащи през първата половина на седмицата. Очаква се да успеете да въведете в ход важни за вас неща и да сте наистина продуктивни.

Добре е да си доставяте максимално удоволствия и да си оставяте достатъчно време за почивка. Препоръчително ви е също така да намерите позитивен отдушник за емоциите си. Много добре биха ви се отразили творчески занимания, плуване, йога или танци. По този начин хем ще се освобождавате от тях, хем няма да ги изливате върху околните.

Риби

При вас, Риби, това може да се окаже седмица на големи промени. В работата не е изключено да развиете съвсем нов подход към нещата и да погледнете ситуациите, в които попадате под нов ъгъл и в перспектива, което само по себе си ще ви отвори нови врати и възможности за растеж и развитие.

В любовта не е изключено да станете по-откровени и да заявите по-директни позиции,открито говорейки за чувствата и нуждите си, което ще помогне да бъдете разбрани и оценени по начина, по който наистина заслужавате.