Месец май е изпълнен с много емоции, приключения и очакване. А какво са подготвили звездите за всеки един зодиакален знак през този месец?

Овен

Не е изключено да посетите някое социално събитие в началото на седмицата. Ще срещнете важни за вас хора, които да са ви от полза в последствие, както в личен, така и в професионален план. След четвъртък е възможно да се натъкнете на ревност или неразбиране от страна на партньора. Ако обаче успеете да не раздувате проблема, нещата бързо ще отшумят.

Телец

Възможни са разправии за пари с някого от обкръжението ви. Не са изключени занимания с чужди финанси, кредити или инвестиции. Много е важно да се стараете да запазвате максимално трезва преценка и да не сте прекалено крайни в решенията си. След четвъртък ще трупате нова информация и ще се обогатявате посредством общуването си с интересен за вас човек.
Пригответе се за изненади от любим човек.

Близнаци

Ако сте родени под знака Близнаци, в началото на седмицата не са изключени сблъсъци с авторитети и засилено желание за изпъкване пред останалите. За да сте удовлетворени от постигнатото е най-важно да останете верни на себе си и да не преигравате. След четвъртък е възможно да предприемете съвместни занимания с любим човек, които да носят удоволствие и на двете страни.

Рак

Ще полагате изключително старание, докато си изпълнявате служебните ангажименти. Ще имате твърде високи изисквания към себе си и ще влагате двойно старание, силно преуморявайки се. Добре е да се постараете да се отпуснете и да си дадете шанс да се насладите на постигнатото до сега, без да позволявате на дреболии да развалят настроението ви. След четвъртък не е изключено да направите печеливши инвестиции, които да ви донесат добри постъпления или да изпъкнете в службата благодарение на добре свършена от вас работа

Лъв

Седмицата ще бъде пълна с любов. Много е вероятно да изкарате известно време с любимия и да се поглезите. Периодът е идеален за почивка и разпускане, творчески занимания и пътувания. Ако ви се налага да сте на работното си място, не е изключено някой колега да ви ядоса или да злослови по ваш адрес.

Дева

Не е изключено да прекарате началото на седмицата със семейството, децата или с любимия човек. В този период не са изключени ангажименти покрай дома, ремонтни дейности, закупуване на мебели или уреди. След четвъртък ще се впуснете с пълни сили в работния процес и ще сте много продуктивни. Възможно е да подпишете нови договори или споразумения, да стартирате важни проекти.

Везни

В началото на седмицата са възможни неочаквани обаждания или съобщения, които доста ще ви впечатлят. Много е вероятно една част от вас да предприемат кратки пътувания или разходки в планината. След четвъртък не е изключено да си припечелите допълнителни средства, с които да се поглезите, но все пак внимавайте да не сте много разточителни.

Скорпион

Ще успеете да постигнете неща, към които отдавна се стремите в началото на седмицата. Много е вероятно да срещнете хора, които по някакъв начин да обогатят мирогледа ви и да ви стимулират. В работата ще сте мотивирани и амбицирани и ще давате всичко от себе си. След четвъртък заетите от вас ще успеят да се разнообразят с половинките си, докато свободните ще търсят подходящи начини да впечатляват представителите на противоположния пол.

Стрелец

Ще сте изключително ангажирани с мнението, което имат другите за вас и на моменти ще сте докачливи, ако не усещате чуждото признание. Ще сте склонни да претегляте всичко под лупа и да сте доста мнителни към заобикалящите.
Не е изключено към края на седмицата да ви се наложи да работите с чужди пари и ресурси, да погасявате кредити или да се занимавате с наследства или семейни въпроси. Добре е да намерите начин да си отпуснете душата и да успеете да релаксирате и да си доставите удоволствие, както и на най-близките си хора.

Козирог

Много е вероятно през седмицата да имате нужда да изкарате известно време насаме с мислите си и да поразсъждавате над чувствата си. Най-ефективно бихте разпуснали напрежението с водни спортове, йога, медитация, спа- или козметични процедури. След четвъртък ще сте много по- комуникативни и по всяка вероятност ще ви се отворят нови врати, както в личен, така и в професионален план.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, е много вероятно през седмицата да участвате в различни социални събития и мероприятия, където ще имате шанса да блеснете. След четвъртък е възможно любим човек да ви изненада и да се отдадете на романтични преживявания и удоволствия.
Внимавайте близък човек да не ви подведе или разочарова.

Риби

В началото на седмицата ще сте са силно насочени към работата си. При всички случаи ще направите значителен пробив в кариерата си и няма да останете незабелязани от висшестоящите. След четвъртък е много вероятно да бъдете ангажирани от приятел и да ви се наложи да му се притечете на помощ. Внимавайте да не игнорирате половинката и да ви се наложи да се обяснявате в последствие.