Ти си необвързана или си в токсична връзка, чудейки се дали трябва да го напуснеш? Астрологията винаги има отговор, особено щом става дума за връзки.

Ето кои зодии трябва да останат необвързани през този месец:

Дева

В момента в живота ти се случват много неща и не можеш да си позволиш да си във връзка, защото нямаш време за нея.

Да, връзките са красиви, но ти се случват прекалено много неща и трябва да им обърнеш внимание. Не можеш да си представиш да намериш време и енергия и за половинката си. Ти едва намираш време за сън.

В края на работната седмица си изтощена. Не искаш да нараниш никого без да искаш, както и да пренебрегваш другия.

Този май няма да усетиш липсата на любовта, защото просто няма да имаш достатъчно време, и ще си постоянно в движение.

Скоро ще усетиш онези невероятни пеперуди в стомаха ти и всичко ще се нареди, но не сега, не този месец.

Скорпион

Напоследък се влюбваш в грешните хора. Предпочитанията ти трябва да се променят, ако искаш да започнеш здрава връзка.

След като няма никой достатъчно добър за теб, остани необвързана. Спри да си пишеш с бившите. Не се влюбвай в погрешните. Не се примирявай с нищо, което не е достатъчно за теб.

Макар и да идва лятото и навсякъде да виждаш двойки, това не бива да означава, че трябва и ти спешно да намериш своята половинка. Вярваш или не, ти си по-щастлива по този начин.

Направи си услуга и остани необвързана през май. Изчакай онзи, който ще си заслужава и ще бъде перфектен за теб. Наслаждавай се на времето си сама.

Близнаци

Ти преоткриваш себе си. Свикваш със загубите, промените и растежа. Ти се променяш.

Макар и да търсиш отчаяно любовта, сега трябва да се концентрираш върху себе си. Не позволявай на никого да ти попречи.

Вместо да прекарваш времето си в сайтове за запознанства, трябва да прекараш малко време със себе си. Дай си време и пространство да разбереш коя си. Постави си цели. Преоткрий своите страсти. Разбери какво искаш от живота и не се примирявай с нищо, което не отговаря на желанията ти.

Ако не си честна с теб самата, няма как да знаеш какво искаш от една връзка. Не знаеш кой е твоят тип. Ти дори не знаеш дали искаш да се обвържеш с друг в момента.

Трябва да останеш необвързана този май, за да подредиш приоритети си, надеждите, мечтите и тревогите си. Трябва да се научиш да обичаш себе си преди да започнеш да търсиш твоята голяма любов.