Започва най-магичната седмица от годината. А какви изненади са ни подготвили звездите за следващите няколко дни?

Овен

Вие, Овни, не е изключено в началото на седмицата да печелите пари. Ще сте систематични, последователни и старателни и ще успеете да докажете на всички около вас, на какво наистина сте способни. Важното е да не се впечатлявате от недоброжелатели, ами да си гледате вашата работа и задължения.
След четвъртък ще отделите внимание на най-близките ви хора и ще успеете да ги накарате да се чувстват специални по време на празниците.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата е възможно да приемате нещата по-навътре отколкото са всъщност и да търсите конспирация там, където я няма. Ще сте подозрителни предимно по финансовите въпроси, които ви касаят.
След четвъртък ще сте доста по-философски настроени и няма да издребнявате. През празничните дни ще изкарате позитивната и веселяшката си страна пред останалите и ще релаксирате подобаващо сред най-близките ви хора.

Близнаци

При вас, Близнаци, са възможни леки търкания с половинката или друг ваш близък в началото на седмицата. Ще ви се наложи да направите компромиси със себе си, за да изкарате едни спокойни и приятни празници.
След четвъртък ще сте по-меланхолични и чувствителни и ще успеете да угодите дори на най- претенциозните и взискателни роднини и близки.
Много доволни ще останете от подаръците под елхата. Със сигурност ще намерите изненада там.

Рак

Вие, Раци, ще имате една много динамична и раздвижена седмица. При всички случаи ще хвърляте много емоции в подготовка за предстоящите празници и ще сте много ангажирани да угаждате на най-близките си хора.
В любовен план по всяка вероятност ще ви се предоставят нови и интересни възможности. Само от вас ще зависи от кои ще се възползвате и от кои не.

Лъв

Вие, Лъвове, по всяка вероятност ще сте настроени празнично още от началото на седмицата и не е изключено да изхарчите доста пари, за да зарадвате близките си с подаръци. Внимавайте да не се изхвърлите и да не съкратите бюджета си преждевременно.
Към края на седмицата ще имате интересни социални ангажименти и ще участвате в различни събирания или празненства.

Дева

Вие, Деви,в началото на седмицата ще се отдадете на почивка и приготовления за предстоящите празници. Не е изключено да отделите време за себе си и да се поглезите с приятна спа процедура, терапия, нова прическа или нови дрехи.

След четвъртък по всяка вероятност ще бъдете силно ангажирани със семейството или с някой от неговите членове, на когото ще ви се наложи под една или друга форма да помагате.

Везни

При вас, Везни, в началото на седмицата не са изключени търкания с колегите или с хора от близкото ви обкръжение, на които по всяка вероятност ще реагирате изключително емоционално. При всички случаи е добре да се стараете да запазвате самообладание и да не се ядосвате за дребни и незначителни неща.
След четвъртък доста ще успокоите топката и ще имате нужда от почивка и домашен уют. Много е вероятно да отделите време на най-близките си хора по време на празниците и да се оставите да бъдете обгрижени и глезени от тях.

Скорпион

Ако сте родени под знака Скорпион, седмицата ви по всяка вероятност ще започне с размисли за пари. Не е изключено да се решите да направите голяма инвестиция или да стартирате важен проект, чийто край обаче ще ви изглежда неясен и ще ви създава чувство на несигурност.
След четвъртък ще останете заобиколени с най-близките ви хора и ще се насладите на празничните дни без стрес и напрежение.

Стрелец

Вие, Стрелци, по всяка вероятност в началото на седмицата може да очаквате значителни финансови постъпления, които доста ще укрепят бюджета ви, но и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.
По време на празниците доста добре ще се справяте с общуването с роднини. Ще знаете кога, какво да кажете или предложите на другите, за да ги замаете и мотивирате да действат, както на вас ви е удобно и угодно. Ще бъдете активатори на действие и ще давате старт на нещата.

Козирог

При вас, Козирози, началото на седмицата не е изключено да започне леко колебливо. Възможно е да не се чувствате особено комфортно в средата си или сред заобикалящите. По всяка вероятност ще имате нужда от почивка и уединение, а активните социални ангажименти ще ви действат доста напрягащо.
След четвъртък доста по-лесно ще намирате общ език с останалите, дори сами ще търсите тяхната компания. Възможни са щастливи случайности и интересни предложения, които ще ви се стоварват като гръм от ясно небе, но ще са точно това, от което най-силно се нуждаете по време на празничните дни.

Водолей

При вас, Водолеи, са възможни срещи с хора с високо обществено положение, които може да се окажат доста решаващи за бъдещото ви развитие. Много е вероятно да кроите важни бъдещи планове, за чиято реализация обаче може да ви се наложи да почакате известно време.
По време на празниците не са изключени конфликти с половинката, но се въздържайте от излишна ескалация на напрежението. Най-добре е да предприемете съвместни нови начинания и да решите да раздвижите рутината в отношенията си.

Риби

Вие, Риби, през седмицата ще срещнете лек отпор от важен за вас човек, но след известно старание от ваша страна след четвъртък нещата доста ще се раздвижат и може да очаквате значителен напредък в тази сфера от живота ви. Заетите ще стигнат до важни компромиси с половинката, докато свободните ще завоюват обект на страстта си.
Празничните дни ще прекарате в домашна атмосфера и много добре ще успеете да си починете.