Отново е понеделник и е време да разберем какво ни очаква през новата седмица. Какви изненади са подготвили звездите на всеки един зодиакален знак?

Овен

Ще полагате изключително старание, докато си изпълнявате служебните ангажименти. Много е вероятно да напреднете по важни въпроси и да направите силно впечатление на заобикалящите в началото на седмицата.
След четвъртък ще се ангажирате предимно с лични дела и отношения. Много е вероятно близък до вас човек да ви изненада приятно и да предприемете съвместни начинания.

Телец

В началото на седмицата са възможни много силни любовни трепети. На моменти може да сте доста мечтателни и отнесени и ще сте склонни да се раздавате. След четвъртък не е изключено да решите да пътувате и да се забавлявате. Някои от вас ще се спуснат да спортуват, други ще се отдадат на любимо хоби. Седмицата е идеална за обръщане внимание на визията и тонуса.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте доста безпристрастни и обективни в началото на седмицата и е много вероятно, ако около вас се случват конфликти да успеете да помирите двете страни и да успокоите чуждите страсти. След средата на седмицата ще прекарате време със семейството и децата или с любим човек. В този период не са изключени ангажименти покрай дома, ремонтни дейности, закупуване на мебели или уреди.

Рак

В началото на седмицата ще стартирате важни начинания, ще правите дългосрочни договорки и ще кроите бъдещи планове. След четвъртък ще сте много философски настроени и ще намерите добър начин да релаксирате и да си починете. Голяма част от вас ще получат важни новини през седмицата.

Лъв

Ще имате една много успешна седмица, през която ще жънете много и различни успехи. В работата ще сте мотивирани и амбицирани и ще давате всичко от себе си. Същото важи за любовния фронт. Заетите от вас, ще успеят да се разнообразят с половинките си докато свободните ще намерят начин да флиртуват с човек, когото харесват.

Дева

В началото на седмицата не е изключено да ви се наложи да работите с чужди пари и ресурси, да погасявате кредити или да се занимавате с наследства или семейни въпроси. Ще сте доста мнителни към заобикалящите и трудно ще се доверявате. След средата на седмицата ще срещнете с хора, с които да изкарате приятно времето си и с които да се позабавлявате.

Везни

Вие, Везни, ще решавате любовни въпроси и ще се изяснявате с половинката ви в началото на седмицата. Много е вероятно свободните от вас да са много палави през периода и да се впуснат в нови страстни отношения. След четвъртък представителите на знака ще получат интересни предложения във връзка с работа и ще са изключително продуктивни.

Скорпион

Ако сте родени под знака Скорпион, ви очаква седмица пълна с изненади. Възможно е да получите важни обаждания или да имате неочаквани срещи с човек, който ви вълнува. След четвъртък не е изключено да ви се наложи да поемете повече от очакваните задачи в работа.

Стрелец

В началото на седмицата може да ви се наложи да се доказвате на любовния фронт. Ще сте склонни да показвате чувствата си и да обгрижвате половинката си подобаващо. След четвъртък ще сте по-силно насочени към професионалните си цели и реализация. По всяка вероятност ще имате възможност в социалната си среда да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и които в последствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.

Козирог

Ще се учите от заобикалящите през седмицата и ще доказвате ново ниво на професионализма си в службата. Внимавайте в стремежа си да блеснете професионално, да не пренебрегнете половинката си и да трябва в последствие да й се реванширате. Оставете си уикенда за почивка и се поглезете с приятна спа процедура, масаж или зареждане на гардероба.

Водолей

Възможни са разправии с колеги или с хора от близкото ви обкръжение през седмицата. Много е вероятно да ви се наложи да защитавате позициите си. Постарайте се да сте максимално обективни и толерантни към другите. Възможно е една част от вас да предприемат кратки пътувания или разходки в планината. При всички случаи ще сте доста авантюристично настроени.

Риби

През седмицата ще сте ангажирани предимно с професионални въпроси. Не е изключено да направите печеливши инвестиции, които да ви донесат добри постъпления или да стартирате успешно бизнес начинание.
В любовен план нещата няма да вървят така леко, както ви се иска, но с търпение и постоянство ще имате напредък и в тази сфера от живота ви.