Овен

На вас, Овни, началото на седмицата не е изключено да ви предложи интересни предизвикателства в службата. Ако съумеете успешно да се справите с тях, ще направите силно впечатление на важни за израстването ви хора, благодарение на които ще ви се отворят нови врати и възможности.
След четвъртък ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. В доста от случаите успешно ще завъртате главата на хората, с които сте в контакт.

Телец

Вие, Телци, ще сте философски настроени и силно одухотворени през седмицата. Ще сте много състрадателни към другите и ще имате желание да им помагате в трудностите. Бъдете внимателни да не злоупотребят с добрината ви и не се изхвърляйте в помощта, която предлагате.
Някои от вас ще се ангажират с творчески проекти или с различни социални дейности, които може да се окажат много полезни за развитието ви.

Близнаци

Вие, Близнаци, е възможно да получите протекция или похвала от хора, които са важни за вашето израстване и развитие. Ще сте комуникативни и ще знаете как да се харесате, за да имате успех.

В любовен план е възможно нещата около вас много да се раздвижат и да получите интересни предложения, на които ще ви е изключително трудно да устоите. Заетите от вас е важно да внимават да не разгневят партньора със закачливото си поведение.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата ще сте много пробивни и целеустремени и по всяка вероятност ще участвате в различни социални събития. Ще срещате хора, които силно да ви развълнуват и впечатлят, както и такива, които да са ви от полза в последствие.

След четвъртък ще сте наистина емоционални. Настроенията ви често ще са менят и ще плашат или озадачават околните. Внимавайте да не изливате гнева си върху тях и се постарайте да релаксирате и разпускате ефективно, най-добре с плуване, йога или танци.

Лъв

Вие, Лъвове, се очаква в началото на седмицата да започнете важни за вас проекти и да сте наистина борбени и постигащи. Ще знаете как да се харесвате на заобикалящите.

След четвъртък голяма част от вас ще имат напредък в любовта. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да постигнете компромиси и разбирателство с партньора и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни, а ако сте свободни ще постигнете напредък с човек, когото харесвате.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата не е изключено да станете по-откровени в любовта. Ще заявите по-директни позиции пред любимия, което значително ще улесни комуникацията ви.

След четвъртък ви очакват големи промени в професионален план. В работата може да развиете съвсем нов подход към нещата и да погледнете ситуациите, в които попадате под нов ъгъл, което много ще подпомогне успеха ви.

Везни

При вас, Везни, в началото на седмицата са възможни разправии с колеги или с хора, с които ще ви се наложи да работите по общи задачи или проекти. Добре е да се постараете да сте консенсусни и да не налагате мнението си на всяка цена.

След четвъртък не е изключено да си имате работа с чужди финанси, наследства или кредити.

Някои от вас ще си правят зъби или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.

Скорпион

В началото на седмицата е възможно вие, Скорпиони, да се погрижите за жилищата си. Много е вероятно да предприемете ремонт, да си закупите нова мебел или уред или да промените обзавеждането си.

Не са изключени ангажименти с по-възрастни роднини.

След четвъртък ще успеете да предприемете значителен пробив в службата и да направите впечатление на заобикалящите със знанията и уменията си. По всяка вероятност ще ви се отворят нови възможности за развитие.

Стрелец

Голяма част от вас, Стрелци, в началото на седмицата ще намерят своя начин да блеснат сред заобикалящите и да им направят впечатление със знанията, талантите и уменията си.

След четвъртък е много вероятно да решите да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към близък до вас човек.
Възможно е да въведете нова диета или спорт в режима си.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата ще сте с отличен бизнес нюх. Много е вероятно да стартирате нови проекти или да се включите в дейност, която да се окаже изключително успешна и доходоносна в последствие. По всяка вероятност ще кипите от енергия и ще знаете точно къде и как да я влагате, за да вървите напред.

След четвъртък не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини.

Водолей

Вие, Водолеи, ще имате много интересни срещи, обаждания или съобщения през седмицата. Внимателно се ослушвайте за мнения или съвети, понеже е възможно в някое от тях да се крие ключа към решаването на проблем, който отдавна ви тормози.

В началото на седмицата може да не се чувствате особено стабилни финансово, но след четвъртък не е изключено да припечелите допълнителни средства.

Риби

Възможно е вие, Риби, да отделите голямо внимание на финансите и работните си дела през седмицата. По всяка вероятност ще сключите важна сделка, която да ви донесе печалба или ще направите голяма инвестиция.

Ще сте много общителни и ще ви хрумват добри идеи, които ще успявате да поднасяте по най-добрия начин на хората, от които ще зависи реализацията им.