Живеем е много странни и опасни времена. И все пак не бива да забравяме за надеждата, че всичко ще бъде наред. Ето какви изненади са ни подготвили звездите.

Овен

В началото на седмицата ще успеете да отделите време на семейството и близките до вас хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти. След четвъртък не е изключено да предизвикате конфликт с партньора или с близък до сърцето ви човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия.

Телец

Вие,Телци, ще потънете в нова и силно интригуваща ви дисциплина в началото на седмицата. Ще сте доста затворени и ще избягвате ненужни и напрягащи ви срещи с хора. След четвъртък ще разкрасите дома си и ще го подредите по ваш вкус. Не е изключено да прочистите гардероба си и да изхвърлите дрехи, които от доста време не носите.

Близнаци

Ще сте доста разсеяни в началото на седмицата и не е изключено да допускате грешки от недоглеждане. Най-добре оставете важните неща за след четвъртък, когато ще сте много по-концентрирани и прагматични. Много е вероятно последните два работни дни от седмицата да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Рак

В началото на седмицата ще сте на любовна вълна. Възможно е да получите изненадващи обаждания или съобщения, които ще ви направят мечтателни. След четвъртък ще си имате ангажименти със семейни или наследствени въпроси. Някои от вас ще получат обаждания или съобщения от отдавна забравени роднини.

Лъв

Добре да не влизате в излишни конфликти и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща. Ще имате нужда от спокойствие и време за разпускане. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Дева

Вероятно е да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания в началото на седмицата. След четвъртък не е изключено да получите важни пратки, обаждания или съобщения. Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Везни

Ще сте ангажирани да градите добър имидж и авторитет в началото на седмицата. Възможно е да обогатявате опита си отмятайки неотложни задачи и общувайки с важни за израстването ви хора. След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения. Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте ангажирани да градите добър имидж в началото на седмицата. Възможно е да получите интересни професионални предложения и да имате възможност за добро кариерно развитие. Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си и да се погрижите за здравето и тонуса си.

Стрелец

Голяма част от вас, Стрелци, е възможно да прекарат доста време с близките си и в домашна атмосфера в началото на седмицата. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си. След четвъртък ще имате възможност да се отдадете на ваше хоби или развлечение.

Козирог

Много е вероятно да пожънете големи успехи и да сключите важни договори или сделки в началото на седмицата.  След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел или ваше хоби. Не е изключено уикенда да обърнете внимание на здравето и тонуса си.

Водолей

Много е вероятно да имате нужда от почивка в началото на седмицата. Добре е да намерите време да се поглезите и отпуснете, за да не трупате излишно напрежение и да не се изнервяте на неща, които не зависят от вас. След четвъртък ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него.

Риби

Много добре ще знаете, как да постигате нещата, които искате в началото на седмицата. След четвъртък ще успеете да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите. Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.