Овен

Вие, Овни, ще сте доста общителни през седмицата и не е изключено да срещнете интересни хора, с които да излезете и да разпуснете напрежението. Голяма част от вас ще успеят да се отдадат на свое хоби, да отидат на кино, театър или друго социално събитие.

Не е изключено да сте на романтична вълна и да се впуснете във флиртове и закачки. Добре е заетите от вас да внимават да не ядосат половинката с прекалено фриволно поведение.

Телец

На вас, Телци, ще ви бъде трудно да се задържите на едно място през седмицата. Ще сте в движение и ще сте доста активни, ще имате възможност да учите нови неща и да се обогатявате посредством опита си. Много е вероятно да срещнете интересни и нестандартни хора, които силно да ви впечатлят.

След четвъртък ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Близнаци

При вас, Близнаци, в началото на седмицата не са изключени разправии с партньора или с близък до сърцето ви човек. Постарайте се да не сте много крайни в изказванията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си.

След четвъртък са вероятни пътувания в чужбина, занимания с правни или философски въпроси. Много е вероятно да започнете да учите нещо ново и да разширявате мирогледа си по един или друг начин.

Рак

Вас, Раци, ви чака една раздвижена седмица, в която ще хвърчите от задача на задача и ще ви е доста трудно да се спрете на едно място.

Свободните от вас ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

Възможно е да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията или представянето си пред хората.

Лъв

В началото на седмицата вас, Лъвове, ви очакват силни трепети и страсти. Ще сте много харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол.

След четвъртък ще се фокусирате върху печеленето на пари. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Дева

През седмицата е възможно вие, Деви, да сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с преаранжиране на дома си.

Много е вероятно да сте флиртаджийски настроени и да успеете да впечатлите обект на вашата страст с чара и остроумието си към края на седмицата.

Възможно е да получите интересни доставки, обаждания или съобщения.

Везни

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Везни. Много е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания

След четвъртък не е изключено да получите важни обаждания или съобщения, благодарение, на които да ви се отворят нови врати за лични и професионални успехи.

Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте изключително авантюристични през седмицата. Възможно е да се отдадете на любим спорт или хоби, да си направите разходка в планината или след дълга подготовка да предприемете риск, необходим ви, за да осъществите своя отдавнашна мечта.

Добре е да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по различно от вас.

Стрелец

На вас, Стрелци, началото на седмицата ще предложи новo начало. Много е вероятно хората около вас да ви видят в нова светлина и да им направите силно впечатление с възможностите и уменията си.

След четвъртък ще успеете да разгърнете потенциала си в службата. Възможно е да направите печеливша сделка или инвестиция.

Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Козирог

При вас, Козирози, е възможно седмицата да започне леко колебливо и да сте малко отнесени. Много е вероятно да имате нужда от почивка. Ще сте ангажирани най-вече със собствените си проблеми, както и с тези на най-близките ви хора.

След четвъртък ще излезете от черупката си и ще се натъкнете на интересни хора, които да разширят мирогледа ви и да ви допаднат за по нататъшно общуване.

Водолей

Вие, Водолеи, ще използвате седмицата за социални контакти и обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които в последствие да са ви полезни със съвет или препоръка.

След четвъртък ще успеете да прекарате време с най-близките си хора. Не е изключено да се отдадете на почивка или развлечения.

Риби

Работата ще бъде приоритетна за вас, Риби, в началото на седмицата и е много вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще.
След четвъртък ще се фокусирате върху приятелите си или върху някое ваше хоби.

Възможно е да промените визията си, да обогатите гардероба си или да започнете нов спорт или диета.