Какви изненади ще ни поднесе последната седмица на февруари? Кои зодиакални знаци могат да очакват промени в личен план или пък в кариерата? 

Овен

В началото на седмицата са възможни много силни любовни трепети. На моменти може да сте доста мечтателни и отнесени и ще сте склонни да се раздавате. След четвъртък може да решите да попътувате и да се позабавлявате. Някои от вас ще се спуснат да спортуват, други ще се отдадат на любимо хоби. Седмицата е идеална за обръщане внимание на визията и тонуса.

Телец

Ще сте доста безпристрастни и обективни в началото на седмицата и е много вероятно, ако около вас се случват конфликти, да успеете да помирите двете страни и да успокоите чуждите страсти. След средата на седмицата ви се очертава време прекарано със семейството и децата или с любим човек. В този период не са изключени ангажименти покрай дома, ремонтни дейности, закупуване на мебели или уреди.

Близнаци

Възможно е в началото на седмицата да припечелите допълнителни средства, с които да се поглезите. Не са изключени също така срещи с хора, с които да кроите бъдещи планове. След четвъртък ще сте много философски настроени и ще намерите добър начин да релаксирате и да си починете. Голяма част от вас ще получат важни новини през седмицата.

Рак

При вас, Раци, се очертава една много интересна и динамична седмица, през която ще успеете да постигнете неща, към които отдавна се стремите. Всеки от вас, ще намери своя собствен начин да блесне и да направи впечатление на заобикалящите. В работата ще сте мотивирани и амбицирани и ще давате всичко от себе си. Същото важи за любовния фронт. Заетите от вас, ще успеят да се разнообразят с половинките си, докато свободните ще намерят начин да пофлиртуват с човек, когото харесват.

Лъв

В началото на седмицата може да сте леко унили и негативно настроени. Не е изключено да ви се наложи да работите с чужди пари и ресурси, да погасявате кредити или да се занимавате с наследства или семейни въпроси. Ще сте склонни да претегляте всичко под лупа и да сте доста мнителни към заобикалящите. След средата на седмицата ще станете по-оптимистични, общителни и екстровертни. Голяма част от вас ще срещнат хора, с които да изкарат приятно времето си и с които да се позабавляват.

Дева

Вие, Деви, ще решавате любовни въпроси и ще се изяснявате с половинката в началото на седмицата. Много е вероятно свободните от вас да са много палави през периода и да се впуснат в нови страстни отношения. След четвъртък представителите на знака ще получат интересни предложения във връзка с работа и ще са изключително продуктивни.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, ви очаква една доста динамична седмица. В работата ви не е изключено да имате смяна в колектива или в ръководството, към която да ви се наложи да се напасвате. В любовта очаквайте изненади от любим или интересен за вас човек. Възможни са неочаквани обаждания или съобщения, които доста да ви развълнуват и впечатлят.

Скорпион

В началото на седмицата може да ви се наложи да се доказвате на любовния фронт. Ще сте склонни да показвате чувствата си и да обгрижвате половинката си подобаващо. След четвъртък ще сте по-силно насочени към професионалните си цели и реализация. По всяка вероятност ще имате възможност в социалната си среда да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и които в последствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще трябва да усвоявате нови знания през седмицата. Или ще преминавате през различни книги, сайтове, курсове и други източници на информация, или просто в работата ще има изисквания към вас, към които ще се стремите с упоритост да се напасвате, учейки се от другите и доказвайки ново ниво на професионализма си. 

Козирог

При вас, Козирози, са възможни разправии с колеги или с хора от близкото ви обкръжение през седмицата. Много е вероятно да ви се наложи да защитавате позициите си. Постарайте се да сте максимално обективни и толерантни към другите. Възможно е една част от вас да предприемат кратки пътувания или разходки в планината. При всички случаи ще сте доста авантюристично настроени.

Водолей

През седмицата ще сте ангажирани предимно с финансови въпроси. Не е изключено да направите печеливши инвестиции, които да ви донесат добри постъпления или да стартирате успешно бизнес начинание.
В любовен план нещата няма да вървят така леко, както ви се иска, но с търпение и постоянство ще имате напредък и в тази сфера от живота ви.

Риби

Ще полагате изключително старание, докато си изпълнявате служебните ангажименти. Много е вероятно да напреднете по важни въпроси и да направите силно впечатление на заобикалящите в началото на седмицата.
След четвъртък ще се ангажирате предимно с лични дела и отношения. Много е вероятно близък до вас човек да ви изненада приятно и да предприемете съвместни начинания.