Последната седмица на март ни носи много емоции, прекрасни изненади и неочаквани срещи. А ето какво вещаят звездите за всеки зодиакален знак.

Овен

Възможни са трудности със средствата ви за комуникация и транспорт в началото на седмицата. След четвъртък ще учите нови неща и ще обогатявате мирогледа си. Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси. Възможни са изненадващи срещи с нестандартни и оригинални хора.

Телец

В началото на седмицата не е изключено да предизвикате конфликт с партньора или с близък до сърцето ви човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия. След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките си хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Близнаци

Чака ви една доста раздвижена седмица, в която ще имате шанса да покажете талантите и уменията ви пред останалите. Ще бъдете в светлината на прожекторите и ще срещнете важно за вас одобрение. В любовен план ви чакат големи успехи. Свободните от вас ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще успеят да изкарат ползотворно време с най-близкия до тях човек.

Рак

Възможно е да получите изненадващи обаждания, съобщения или доставки в началото на седмицата. След сряда ще се фокусирате върху служебните си ангажименти. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти. По всяка вероятност уикенда ще се поглезите с нова прическа, обогатяване на гардероба или спа процедура.

Лъв

Вие, Лъвове, ще имате ангажименти с член от вашето семейство в началото на седмицата. Някои от вас ще се занимават с имотни или наследствени въпроси, а други ще се срещнат с отдавна забравени роднини. След четвъртък ще имате възможност да се отдадете на ваше хоби или развлечение. Ще сте чаровни и общителни и ще успеете да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си.

Дева

Добре е да не влизате в излишни конфликти и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща в началото на седмицата. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях. След четвъртък ще приключите с важен за вас проект и ще сте доволни от постигнатото.

Везни

Вероятно е да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания в началото на седмицата. След четвъртък не е изключено да се натъкнете на хора, с които сте изгубили контакт преди известно време. Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Скорпион

Чака ви ново начало през седмицата, което ще е видимо за околните. Някои от вас ще променят визията или имиджа си, други ще афишират връзка, трети ще стартират професионални проекти. След четвъртък ще успеете да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите.

Стрелец

Вие, Стрелци, е вероятно да имате нужда от почивка в началото на седмицата. Добре е да намерите време да се поглезите и отпуснете, за да не трупате излишно напрежение и да отложите важните неща за края на седмицата. След четвъртък ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него.

Козирог

Голяма част от вас, Козирози, ще са изключително общителни през седмицата. Възможно е да срещнете интересни хора, с които да флиртувате, да разговаряте на важни за вас теми или да се позабавлявате. След четвъртък ще прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си.

Водолей

Вие, Водолеи, е много вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще и да сключите важни договори или сделки. Не е изключено да получите забавени плащания или да спечелите допълнителни средства. След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел или ваше хоби.

Риби

Вие, Риби, ще сте ангажирани да градите добър имидж и авторитет в началото на седмицата. Ще отмятате неотложни задачи и ще общувате с важни за израстването ви хора. След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения. Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.