Последните дни на май са тук и обещават да грабим от живота с пълни шепи. Ето какво още:

Овен

Вие, Овни, ще сте доста фиксирани върху финансовата и материална част на нещата. Ще търсите максимално обезщетение за дейностите, които предприемате и за усилията, които влагате. След четвъртък ви чакат изненади от любим човек и романтични моменти с него. Внимавайте със сделките, които сключвате, за да не бъдете подведени

Телец

Вие, Телци, ще срещнете признание за отминали усилия и ще получите похвала за уменията и възможностите ви. При всички случаи ще напреднете значително в професионален план и ще стартирате важни за вас проекти.
Не е изключено да оставите любовта да заден план, но бъдете внимателни, любимият ви човек да не се почувства пренебрегнат и недооценен.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте доста напрегнати в началото на седмицата. Добре е да намерите начин да си починете и да се отделите от социалната си среда и ангажименти, отдавайки се на любим човек, хоби или спорт. По този начин след четвъртък бихте могли с пълни сили да се впуснете в работния процес и да сте доста продуктивни.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата ще успеете да срещнете хора, които да са ви полезни за бъдещата реализация, професионално или личностно развитие. Възможно е да стартирате нови начинания и да успеете да откриете нови хоризонти, както в личен, така и в професионален план. След четвъртък някои от вас ще направят значими покупки и ще се погрижат за визията и имиджа си.

Лъв

Вие, Лъвове, ще имате голям пробив в кариерата и ще постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с минимални усилия от ваша страна. В личен план е възможно да афиширате връзка или да затвърдите отношения с любим човек. Свободните от вас ще получат интересни покани и предложения.

Дева

При вас, Деви, седмицата ще предложи пътувания в чужбина, срещи с чужденци или решаване на правни или философски проблеми. Възможно е да се впуснете в интересни флиртове и забавления или да заложите на семейния уют и да прекарате по-голямата част от свободното си време с най-близките си хора.

Везни

За вас, Везни, седмицата ще бъде пълна с емоции и интензивни преживявания. Ще сте склонни да виждате негативната страна на нещата и ще сте подозрителни към хората, с които сте в контакт. При всички случаи е важно да се постараете да не действате или говорите прибързано. След четвъртък е възможно да получите интересни предложения, които силно да ви развълнуват.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте много силно ангажирани с любовния си живот през седмицата. Вероятно ще сте свръх емоционални във връзка партньора си и ще преживявате трудно различията в мненията ви. Ако съумеете да запазите самообладание, може да стигнете до важни прозрения и да изгладите нещата по най-добрия възможен за вас начин. Не са изключени работа с чужди пари и инвестиции или ангажименти покрай наследства, кредити или заеми.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще имате една много динамична седмица, пълна с изненади и неочаквани обрати. Много е вероятно да си имате дрязги с колеги или работодатели и да търсите своето място в колектива, към който принадлежите.
Колкото по-малко внимание обръщате на останалите и колкото по-фокусирани сте върху себе си и собственото си развитие, толкова по-голям успех ще имате. Към края на седмицата се очаква да сте наистина доволни от резултатите, които сте постигнали.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата, ще сте много силно фокусирани върху професионалните си успехи и реализацията си в обществен план. Не всичко ще ви се получава лесно, но за сметка на това усилията ви ще бъдат възнаградени подобаващо. След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности или друг вид хобита.

Водолей

Вие, Водолеи, ще имате семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането ви през седмицата. Ще сте много по-затворени и интровертни от обикновено и ще имате нужда от почивка и разтоварване. Важно е да се захващате най-вече с неща, които ви харесват и които ви карат да се чувствате щастливи и удовлетворени от себе си. През уикенда е възможно да се отдадете на любов и романтични изживявания с любим човек

Риби

Вие, Риби, ще сте комуникативни и общителни през седмицата. Много е вероятно да получите интересни обаждания или съобщения, както и да предприемете кратки пътувания. Не е изключено да ви се наложи да трупате нови знания и да черпите информация от различни източници, с цел доказване в службата или вътрешно обогатяване. Внимавайте да не се претоварвате и си оставете време за почивка или някакво хоби.