Времето става все по-студено и нямаме търпение да се приберем у дома и да се сгушим на топло на дивана. Но докато планирате какви глезотии да приготвите за цялото семейство, нека разберем какво са ни подготвили звездите тази седмица.

Овен

При вас, Овни, любовта ще витае във въздуха през цялата седмица. Възможно е силно да се влюбите и при всяка следваща среща трепетно да опознавате любимия.
Не е изключено заетите от вас да погледнат с нови очи на любимия човек и да го накарат да се чувства специален.
След четвъртък някои от вас ще предприемат интересни пътувания, ще се отдадат на ново хоби или спорт. Много е вероятно да бъдете приятно изненадани от заобикалящите и да получите интересни съобщения или обаждания.

Телец

На вас, Телци, седмицата ще предложи някакво нов старт в любовта. Тези от вас, които са щастливи обвързани ще задълбочат връзките си с поставянето на нов етап във взаимоотношенията, докато свободните ще срещнат подходяща половинка.
В професионално отношение са вероятни спорове с колеги, от които по всяка вероятност ще излезете морални победители, но които доста ще ви напрегнат и натоварят. Поради тази причина е добре да се постараете да не обръщате внимание на неразбирателствата и да се фокусирате върху своите задачи.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата ще обърнете внимание на семействата и домовете си. Не е изключено да се погрижите за интериора вкъщи, като се преобзаведете, пребоядисате или да си купите нова мебел.
Някои от вас ще бъдат оценени за възможностите и компетенцията си. Много е вероятно да изпъкнете сред останалите и да получите интересни предложения, както в личен, така и в професионален план.

Рак

При вас, Раци, през седмицата се очакват парични постъпления и стартиране на важни бъдещи проекти, които по всяка вероятност ще се окажат решаващи за бъдещото ви развитие и ще ви донесат професионални успехи.
След сряда е възможно да имате семейни ангажименти или работа покрай дома. Много е вероятно ваш роднина да се нуждае от вашата помощ и подкрепа и е важно да се постараете да му помогнете, без да натяквате тази помощ в по следствие.

Лъв

На вас, Лъвове, през седмицата е много вероятно да ви се наложи да се отстоявате и да защитавате позициите си пред най-близките си хора или любимия човек. Важно е да се стараете да не избухвате и да запазвате самообладание, защото по този начин по лесно ще стигате до околните и ще имате шанса да се изясните с тях.
В кариерата ще имате шанса да успеете да постигнете значителен напредък и да предприемете нови, значителни стъпки по стълбицата на успеха и просперитета.
Внимавайте с резките движения и се пазете от инциденти.

Дева

Вие, Деви, където и да решите да влагате енергията и старанието си в началото на седмицата, ще имате успех и ще сте доволни от резултатите.
В любовта нещата ще ви се случват с лекота и обектът на вашата страст ще ви разбира и без думи и ще се настройва на вашите вълни.
След сряда е много вероятно да сте ангажирани с членове на вашето семейство или с разпределяне на общо имущество, доходи или наследства.

Везни

При вас, Везни, е много вероятно да изникнат неразбирателства с приятели или доскорошни съмишленици. Не е изключено да се чувствате неразбрани и недооценени от тях. Добре е обаче да се постараете да не бъдете крайни в преценките си и да не прибързвате в заключенията си. Много е вероятно проблемът да е временен и нещата да се уравновесят с времето.
В професионално отношение е възможно да ви се наложи да учите нови неща и да усвоявате нови знания. Колкото повече старание влагате, толкова по-успешни ще сте.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в началото на седмицата ще сте изключително концентрирани върху личните си взаимоотношения и ще дълбаете във възможностите за растеж и развитие, които съществуваща ваша връзка предлага. Ако не сте във връзка, ще прецеждате околните като през цедка и ще търсите подходящия за вас човек.
Настроенията ви ще са променливи и е възможно да действате силно притеснително на околните, които няма да са достатъчно наясно как точно да подходят към вас, за да не ви разсърдят или огорчат.

Стрелец

При вас, Стрелци, седмицата ще е пълна с внезапни обрати и изненади, както в работата, така и в ежедневния живот. Нещата ви едва ли ще вървят по предварително подготвен план, но пък ще са доста динамични и раздвижени и при всички случаи няма да ви остане време за скука или задушаваща рутина.
След четвъртък са възможни събития покрай партньора или в личния живот. Може да решите да предприемете съвместни дейности, спортни занимания или пътувания.

Козирог

Вие, Козирози, не е изключено през седмицата да срещнете много нови и интересни хора, с които да ви е приятно да общувате и да се забавлявате.
В работата ви е възможно да поемете задачите на някой друг, което да не ви е особено приятно, особено ако не усетите останалите да признават труда и жертвите ви подобаващо.
Поради голямата ви социална активност, не са изключени леки здравословни неразположения и неудобства, които след нужната почивка и разпускане, ще отшумят.

Водолей

При вас, Водолеи, през седмицата не са изключени спорове с половинката във връзка с общи начинания. Внимавайте да не прекалите с изискванията си към любимия човек и се постарайте да погледнете нещата и от негова гледна точка.
Финансово може да не се чувствате особено стабилни и да имате желание да изхарчите повече пари, отколкото сте изкарали. При всички случаи е добре да се разполагате спрямо чергата си и да не прибягвате до кредити или заеми.

Риби

Ако сте родени под знака Риби, ви очаква една много страстна и пълна с емоции седмица. Много е вероятно да сте влюбени или силно привлечени от някой от обкръжението ви и да изготвяте стратегия за спечелването му, която има голяма вероятност да излезе успешна.
Бъдете внимателни със средствата за комуникация и транспорт и си предвижвайте нещата, по-навреме от обикновено, за да можете да реагирате на внезапно възникващи пречки покрай тях.