Последният месец от годината крие много изненади и прекрасни емоции. Това е времето, когато прекарваме повече време с любимите ни хора и забравяме за всички ежедневни проблеми. А какво са ни подготвили звездите в любовен план?

Овен

Началото на месеца ще започне наистина добре за вас. В професионален и в личен план ви очакват много добри новини.

Необвързани: Никога не бива да забравяте, че навсякъде около нас има хора, които могат да се окажат наши сродни души. Но това в никакъв случай не означава, че трябва да бъдете постоянно нащрек и да ги търсите. Оставете всичко на случайността.

Обвързани: Бъдете импулсивни и планирайте пътешествие, което ще промени живота ви. Половинката ви със сигурност ще одобри идеята ви, а откъсването от ежедневието ще се отрази благоприятно върху връзката ви.

Телец

Отпуснете се и се забавлявайте. Празници са! Вложете всичката си изобретателност и шеметност в отношенията си с близките и приятелите си и ще си осигурите един незабравим декември.

Необвързани: Сложете си най-яркото червило и най-високите обувки. Време е за купон, а именно там ще срещнете човек, който ще ви стане изключително ценен.

Обвързани: Спокойно може да се каже, че ще бъдете щастливи и удовлетворени от живота. Организирайте семейно събиране и се позабавлявайте с излагащи снимки и смешни истории.

Близнаци

Любовният ви живот ще бъде спокоен през месец декември.

Необвързани: Ще срещнете интересен човек, който ще задържи интереса ви. Не очаквайте връзката да бъде дълготрайна, а по-скоро физическа.

Обвързани: Постарайте се в спалнята и направете интимния ви живот по-вълнуващ.

Рак

Декември месец ще бъде доста напрегнат за представителите на зодия Рак. Сега не е моментът да се отпускате. Преследвайте целите си и трудът ви ще се отплати.

Необвързани: Бъдете подготвени, защото липсата на свободно време ще бъде пречка. Не се поддавайте на емоциите си, а се опитайте да промените графика си и да се забавлявате, когато е възможно.

Обвързани: През месец декември с половинката ви ще бъдете на вълната на „сивото ежедневие“. Само от вас зависи да върнете романтиката в отношенията.

Лъв

Това ще бъде перфектният месец за вас. Светлинки, коледни филми и вкусна храна. Ще бъдете близо до семейството си, което те обожавате.

Необвързани: Очакват ви запознанство след запознанство. Но явно Коледа прави чудеса, тъй като ще захвърлите задръжките и ще се раздвижите на дансинга.

Обвързани: Време е за романтика. Най-добре подарете на половинката си одеяло за двама и прекарайте празничния месец пред телевизора, гледайки коледни филми.

Дева

Ще бъдете настроени на романтична вълна през целия месец декември. Постарайте се да поставите романтиката на първо място.

Необвързани: Отдайте се на приятни преживявания, но недейте да очаквате, че те ще ви донесат истинска любов. Просто се забавлявайте.

Обвързани: Емоциите през този месец ще бъдат многобройни. Не се учудвайте, ако половинката ви реши да ви поднесе огромна изненада.

Везни

Любовният хороскоп за месец декември сочи, че представителите на зодия Везни ще копнеят за независимост, което ще доведе до редица пререкания.

Необвързани: Най-вероятно ще учудите всички около вас, тъй като през този месец желанието ви да излизате и да бъдете сред хора ще бъде огромно. Запомнете, че всичко трябва да бъде умерено и е възможно да срещнете мечтаната половинка.

Обвързани: Бъдете по-умерени, тъй като през този месец ще има доста предпоставки за разпри с най-близките ви хора. Не забравяйте, че всички проблеми могат да се решат с комуникация.

Скорпион

Ще прекарате един вълнуващ месец. Освен куп подаръци, ще се радвате и на вниманието на близките си, което ще ви направи най-щастливите на света. Да не забравяме и вкусната празнична трапеза.

Необвързани: Сродната ви душа е някъде наблизо. Сложете коледната шапка и празничния пуловер и станете нечий подарък. Освен това не забравяйте за близките си и разпръснете малко от светлината си и върху тях.

Обвързани: Половинката ви ще ви глези през целия месец. Просто се хванете за ръката му и се оставете един път той да е лидер - няма да съжалите. Ще се насладите на много вкусотии и хубави спомени.

Стрелец

Месец декември ще бъде белязан от прекрасното ви настроение. Използвайте всяка възможност, за да излизате и да прекарвате времето си сред хора. Броят на новите запознанства ще бъде доста голям.

Необвързани: Бъдете внимателни кои хора допускате до себе си. В живота ви ще се появят хора, които ще искат да се възползват от вас.

Обвързани: Декември е месецът, който е изключително подходящ за провеждане на сериозен разговор за бъдещето на връзката ви. Уверете се, че с партньора ви сте на една и съща вълна.

Козирог

Сега е моментът да се отпуснете и да се наслаждавате на хубавото в живота. Забравете за досадните ангажименти и се отдайте на приятни преживявания, които ще ви дадат нови сили и много енергия.

Необвързани: Не бъдете мнителни към новите хора, които ще се появят в живота ви. Отдайте се на емоциите си и изживейте всеки миг с новия човек по най-добрия начин.

Обвързани: Имате нужда от почивка и декември е месецът, който е идеален за тази цел. Забавете темпото и планирайте вълнуващи преживявания с любимия човек.

Водолей

Гирлянди и елхи! Дойде любимият ви месец. Подреждане, украсяване, хубава храна и много усмивки ще присъстват във всеки ден от декември.

Необвързани: Студеното време няма да ви прави впечатление, защото ви очакват горещи преживявания. И няма нужда да ги търсите, те сами ще ви намерят. Сложете хубавата си усмивка и я носете уверено - така ще си спечелите куп обожатели.

Обвързани: Какво искате за Коледа? Помислете си и ще го получите. Месецът наистина ще е пъстър и богат на романтични преживявания и мигове под имела. Приказките наистина съществуват и вие ще се убедите в това.

Риби

През месец декември Рибите ще бъдат на романтична вълна. Положителната ви настройка ще ви пречи да се концентрирате.

Необвързани: Възможно е да срещнете следващата си тръпка на работното място. Не забравяйте, че около вас има доста недоброжелатели, които ще се опитат да ви попречат. Разберете дали самите вие искате това увлечение да се превърне в тръпка.

Обвързани: Ще ви бъде трудно да правите компромиси във връзката. Покажете на партньора си, че цените неговото мнение, но държите вашият глас също да има значение.