Все по-ниски температури и падащи листа. Какво ще се случи през първата седмица на месец октомври и какви изненади са ни подготвили звездите?

Овен

Началото на седмицата ще бъде пълна с интензивни преживявания. Ще сте много ангажирани със служебни въпроси. Не е изключено да успеете да започнете важен за вас проект, който в последствие да ви донесе голяма печалба. След четвъртък голяма част от вас ще си имат работа с чужденци, с правни или философски въпроси. Възможно е да попътувате и да разширите мирогледа си.

Телец

В началото на седмицата ще успеете да отделите внимание да близък до вас човек и да го поглезите. След четвъртък ще обогатите гардероба си и ще промените визията си, подлагайки се на различни козметични процедури или манипулации. В работата нещата ще ви се получават по план и с правилното за вас темпо.

Близнаци

Ще бъдете много продуктивни през седмицата. Много е вероятно да приключите с проект, който ангажира вниманието ви от известно време. Ще сте силно ценени и от шефове и от подчинени. След четвъртък ще поглезите близък до вас човек и ще изкарате ползотворно време с него в приятна атмосфера.

Рак

За вас, Раци, основната тема на седмицата ще бъде любовта. Ще сте изключително чувствителни и любвеобилни и ще имате нужда от близост и рамо, на което да се облегнете и отпуснете. Голяма част от вас ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности или друг вид хобита. След четвъртък е възможно да въведете промени в хранителния си режим или ще обогатите гардероба си.

Лъв

Възможни са семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането ви. Ще имате нужда от почивка, разтоварване и домашен уют. Възможно е да се отдадете на любов и романтични изживявания с човек, когото харесвате. След четвъртък е много вероятно да станете обект на интриги на недоброжелатели в работа. Бъдете внимателни!

Дева

Ще сте изключително комуникативни и общителни през седмицата. Много е вероятно да получите интересни доставки, обаждания или съобщения, както и да предприемете кратки пътувания. Не е изключено да ви се наложи да трупате нови знания и да черпите информация от различни източници, с цел доказване в службата или вътрешно обогатяване. Добре е да не се претоварвате и е важно да си оставите време за почивка или някакво хоби.

Везни

В началото на седмицата ще сте изключително фиксирани върху финансовото ви състояние и ще сте много прагматични. Няма да сте склонни да хабите усилията си на вятъра и да не виждате реален резултат от действията си. Ще търсите подобаващо ви се възнаграждение и ще гоните печалба. След четвъртък е много вероятно да се натъкнете на интересни хора, които да ви обогатят и да разширят мирогледа ви и които в последствие да се окажат ключови за вашия живот, както в личен, така и в професионален план.

Скорпион

В началото на седмицата ще срещнете признание за отминали усилия и ще получите похвала за качествата, уменията и талантите ви. При всички случаи ще успеете да изпъкнете и най-вероятно ще получите интересни предложения за бизнес или съвместна дейност. След четвъртък не са изключени конфронтации с партньора или с близък до вас човек във връзка с общи финанси или съвместни дейности, на които е важно да не реагирате пресилено и едностранчиво.

Стрелец

В началото на седмицата ще имате възможност да стартирате важни за вас проекти благодарение на човек от социалната ви среда. Не е изключено също така да успеете да намерите решение на отдавна тормозещ ви проблем. След четвъртък ще ви стане леко напрегнато в работа и за това е най-добре да намерите начин да починете и релаксирате. Голяма част от вас ще са влюбени и доста силно идеалистични по отношение на любимия човек.

Козирог

В началото на седмицата е възможно да отворите нова страница във вашия живот и да успеете да откриете нови хоризонти, както в личен, така и в професионален план. След четвъртък ще успеете да срещнете хора, които ще са ви полезни за бъдещата реализация, професионално или личностно развитие. Ще се представите в най-добрата си светлина, но за целта е важно да внимавате с прибързаните и недомислени изказвания.

Водолей

Ще имате нови и интересни преживявания през седмицата. В личен план е възможно да афиширате връзка, да затвърдите отношения с любим човек или да получите интересни покани и предложения. След четвъртък се очаква да имате голям пробив в кариерата и да постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с не много усилия. Възможно е да промените визията или представянето си пред хората.

Риби

На вас, Риби, седмицата ще предложи интересни флиртове и забавления. Ще прекарате по-голямата част от свободното си време с най-близките ви хора.
След четвъртък може да получите изненадващи обаждания, съобщения или доставки. Добре е да сте внимателни със средствата за предвижване и комуникация, както и при подаването или получаването на документи.