Холивуд винаги е бил в центъра на всички светски събития - сватби, изневери, раздели, скандали и какво ли още не.

Сред всички тях почетно място заемат скандалите с пуснатите в публичното пространство секс записи на известни личности. И те са сред любимите на всички медии и жълти вестници, защото съдържат пикантни сцени и показват звездите в доста по-различна светлина.

Представяме ви най-интересните и известни скандали със секс записи в света на известните и богатите:

Памела Андерсен

Пищната актриса бе замесена не в един, а в два скандала.

През 1995 година на бял свят се появи запис на Памела и съпругът ѝ Томи Лий, на който са доста интимни. Оказва се, че касетата е открадната от служител на електрическата компания.

Вторият скандал бе през 1998 година, този път с Брет Майкълс. Звездата от "Спасители на плажа" беше обута в ботуши до коляното и определено караше мъжа до нея да изглежда незабележим.

Ким Кардашиян

Ким Кардашиян е една от най-популярните "жертви" на публикуване на секс запис. През 2007 година в интернет се появи нейно видео с половинката ѝ Рей Джей. Всичко на касетата изглежда предварително режисирано и доказва,че Ким умее да използва женските си оръжия, за да привлече вниманието и да манипулира публиката.

Благодарения на дадената ѝ публичност тя успя да създаде риалити шоу и днес семейството ѝ е сред най-богатите и влиятелни личности в световен мащаб.

Парис Хилтън

Записът на Парис излезе наяве през 2007 година. На него тя е заедно с приятеля ѝ Рик Саломон и ситуацията е наистина абсурдна. Всичко е сковано, а коментарите на половинката на Парис определено са излишни. В един момент тя е толкова отегчена, че дори провежда разговор по телефона.

Записът бе обект на подигравки от всякаква гледна точка, включително за настройките на камерата.

Хълк Хоган

Записът на Хоган е от 2012 година и сякаш е записан от охранителна камера. Не можете да видите много, но изненадващо ясното аудио и субтитри подсказват, че всичко е нагласено.

В края Хоган дори целува жената за лека нощ и ѝ казва: "Страхотна си".

Колин Фарел

Записът на актьора е от 2006 година и е по-скоро комедиен скеч, отколкото секс видео. През цялото време Колин говори неща, от които всеки би се изчервил, а коментарите му за уменията му на оператор могат да разсмеят всеки.

Личи си, че актьорът е изключително пиян, но кой не би бил на негово място?