Селена Гомес ще предложи на феновете си суров и емоционален поглед към борбата си с депресията, тревожността и лупуса в нов прочувствен документален филм, който ще опише подробно шестгодишната ѝ битка с тези заболявания.

Въпреки че 30-годишната певица отдавна е откровена за проблемите си с психичното здраве, както и за битката си с автоимунното заболяване лупус, сега тя се готви да разкрие още повече личния си живот чрез чисто нов, "суров и интимен" документален филм за Apple TV+, озаглавен “Моят ум и аз”.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

В първата визуализация на откровения филм, която излезе на 10-ти октомври, Световния ден на психичното здраве, изпълнителката на Bad Liar разкрива проблемите си с психичното здраве и разказва как най-накрая се е научила да обича себе си и да приема недостатъците си.

"Просто бъди такава, каквато си, Селена", казва си тя. "Никой не се интересува от това, което правиш.”

"Става дума за това коя съм аз и как се чувствам добре там, където съм. Благодарна съм, че съм жива", това споделя тя в трейлъра, докато на екрана се появяват различни сцени: от репетиции, пеене, прически и грим, събуждане в хотелски стаи, разходки с множество камери около нея и срещи с приятели.

Сигурни сме, че филмът ще бъде много истински и емоционален. Нямаме търпение да го изгледаме. Премиерата му ще бъде на 4-ти ноември 2022 година.