Шакира изпълни песента за бившия си Пике за първи път на живо и разказа за трудната година след раздялата

Латино дивата Шакира и Бизарап гостуваха в шоуто на Джими Фалън, където за първи път изпълниха на живо песента, посветена на бившия й Пике.

46-годишната певица разказа подробно за сътрудничеството си с 24-годишния аржентински диджей по песента, записана след раздялата й с Жерар Пике. Ката разказа откровено и за най-трудната година след раздялата й. Шакира едва сдържа сълзите си, признавайки, че е имала много тежка година след раздялата с Пике, за когото се твърди, че й е изневерил с настоящата си приятелка Клара Чиа Марти.

"Тази песен по някакъв начин се превърна в химн за много жени. Знаеш ли, имах много трудна година след раздялата ми. Написването на тази песен бе много важно за мен. Това бе своеобразен и много здравословен начин за мен да изразя емоции, които бупуваха в мен. След издаването на песента почувствах, че имам не само фенове, но и че имам сестринство от жени, които са минали през същото, които мислят като мен, които чувстват това, което чувствам аз, които са се сблъскали със същите неща, с които и аз. И сега смело мога да заявя - не, не написах песента за себе си, а за всички жени навън, които имаха нужда от глас, който да ги представлява", каза през сълзи тя.

Атрактивният тоалет, който Шакира бе избрала за появата си в шоуто, бе на марката Mugler.