Без съмнение една от най-шокиращите и гръмки раздели на изминалата 2022-ра година бе тази на певицата Шакира и футболния национал Жерар Пике, които бяха заедно 11 години.

На връх Нова година 45-годишната певица публикува кратко откровение за преодоляването на изневярата:

"Дори раните ни да са все още отворени през тази нова година, времето има хирургически ръце. Дори някой да ни е наранил, трябва да продължим да вярваме на другите. Когато се сблъскате с презрение, знайте стойността си. Защото добрите хора са повече от лошите. Има повече хора с емпатия, отколкото с безразличие. Тези, които ни напускат, са по-малко от онези, които остават до нас. Нашите сълзи не са напразни, те напояват почвата, от която ще израсне нашето бъдеще и ни правят по-човечни, за да можем да продължим да обичаме, въпреки че страдаме от разбито сърце“ – гласи нейният текст.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

 

На Коледа певицата публикува снимка със синовете си в пустинята. „Тази Коледа в пустинята, в търсене на спокойствие“, написа тя под своя пост.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Припомняме, че Шакира и Пике бяха заедно от 2011 г. и имат двама сина – Милан (9) и Саша (7). Двамата обявиха раздялата си през юни миналата година. Няколко месеца по-късно Пике беше сниман на публично място с новата си приятелка Клара Чиа Марти.