Вдъхновен от новия аромат на Nina Ricci, Nina L’Extase Caresse de Roses, шеф Дани Спартак от Гастротека L’Art de Vivre създаде две нови ястия, които ще бъдат представени ексклузивно този петък, 8 април, от 19:30 часа. Тогава всички гости на изискания френски ресторант в сърцето на столицата ще имат възможността да опитат пилешко филе със захаросан розов пипер, пюре от тиквички и глазирани моркови, както и крем брюле с аромат на рози и виолетки.

Двете изключителни предложения извън менюто, с които би се гордял всеки ресторант в Париж, ще направят своя дебют по време на специалната вечер, кръстена “Освободи фантазиите си”и посветена на новия парфюм. Освен специалното меню, всички гости на заведението ще могат да се наслядят на чувствена френска музика и други специални изненади, а дамите ще получат комлимент от организаторите.

След Nina L’Extaseпрез 2015 г., сегапарфюмеристът Франсис Куркджан създава второто си сътворение за NinaRicci - NinaL’Extase Caresse de Roses. Този мускусно-флорален букет от нежна, но и интензивна чувственост, пробужда женствеността.

Двата акорда, които си взаимодействат преди парфюмът да се плъзне по кожата, създават еротична нотка, заключвайки прегръдка с накит от рози, съдържащ възбуждащ екстракт от Българска роза. Деликатната свежест на божур и виолетови нотки и обгръщащ бял, пламенен мускусен дъх оформят искрящата чувственост на аромата.

За лице на аромата е избрана световноизвестната актриса и модел Летисия Каста. Свободна, инстинктивна, с преливаща естествена, вродена красота, френската актриса приканва всички жени да се отдадат на желанията си и да разкрият своята собствена абсолютна женственост.