Когато срещнеш онзи, от когото душата ти се нуждае, ще разбереш. Когато откриеш човека, който запълва празнината в теб, ще усетиш. Няма да се чувстваш празна. Ще знаеш, че си открила Единствения. Твоята по-добра половина. Онзи, който е само и единствено за теб.

Няма как да знаеш кога ще се случи това. Можеш да мечтаеш за него, за „перфектния“ партньор. Можеш да имаш определени изисквания, които той да покрие, стандарти, на които да отговаря, като височина и определен начин на живот. Можеш да мечтаеш за човека, в който ще се влюби цялото ти семейство и всичките ти приятели, за „перфектния“ живот.

Невъзможно е да планираш такова нещо. Имаш нужда от онзи, който ще те обича безусловно, ще те обожава такава, каквато си. Той ще се появи толкова неочаквано в живота ти, но и точно, когато имаш нужда от него.

Когато откриеш Единствения, ще се чувстваш свободна. Той няма да има проблем с навиците ти и с хобитата ти. Той ще ти казва колко си красива всеки ден и ще ти помага да бъдеш по-добра. Това ще е човекът, който ще те вдъхновява и мотивира.

Той ще е до теб във всеки един момент. Всички проблеми ще се разрешат. Няма да има условия и очаквания, а подкрепа и желание. Всичко, от което имаш нужда, ще бъде събрано в него.

Когато откриеш мъжа, от който се нуждае душата ти, ще разбереш. Когато това се случи, не го пускай. Ще го намериш, както той теб. Ще се появи от нищото и всички съмнения ще се изпарят. Ще знаеш. Вярвай! Той е някъде там.