Всичко се случва с причина на този свят.

Нищо не е случайно в живота ти. Всяка една среща е предопределена. Всичко, което ти се случва, е писано да стане. Всеки човек, когото срещаш по пътя си, има своята мисия за живота ти и със сигурност е или за да го направи по-хубав, или за да ти даде важен урок.

Вселената е много повече от просто една дъга с много цветове (едни видими, други не). Има и сенки, които могат да бъдат светли, тъмни, да поглъщат всичко или да са почти незабележими, могат да се променят, да бъдат временни или постоянни... те могат да бъдат всичко. Затова те са толкова могъщи и имат способността да направят всеки един от нас толкова различен и уникален, какъвто всъщност е. В това магическо пътуване, ще срещнеш хора, които ще те променят, ще останат задълго и ще пътешестват из житейските пътища с теб или ще си тръгнат, оставайки само един миг от вечността. Понякога няма да можеш да разбереш каква е причината тези хора да пресичат пътя ти, но едно е сигурно: те са там с мисия и със сигурност е за твое добро.

Много е важно да отвориш портите на сърцето си, за да се свърже душата ти с душите на тези хора и да установите връзка на едно по-високо ниво. Комуникацията ти с тях е способна да промени емоциите в теб и твоите мисли. И всичко това се случва с причина. Някои хора, с които се сблъскваш могат да те наранят, но болката която ще изпиташ от това, ще бъде просто временна и може да е знак, че или се задава нещо изключително хубаво, или че е могло да се случи нещо много лошо, от което да те е предпазила. Независимо колко време са прекарали тези хора в живота ти, те имат своето влияние върху това как ще се развие той впоследствие.

Казва се, че по пътя си, човек ще попадне на 3 типа сродни души, които ще преобърнат представите му за всичко и ще му дадат най-ценните житейски уроци. Ето кои са тези три типа, които може би вече си срещнала...

1. Душата, която ще те върне към предопределения ти път в живота

Този човек идва в живота ти в даден момент и остава в него до края му или поне за много дълго време. Сродните души също попадат в списъка. Разбира се, може да има и други важни личности, които ще окажат влияние върху теб и ще те насочват, но връзката помежду ви няма да е толкова силна.

Онази специална душа, която е наш пътеводител, е решила да се срещне с теб още преди да си се родила. В момента, в който я срещнеш, ти ще усетиш, че това е тя, защото тя трептят със същата вибрация, с каквато и ти. Тя ще бъде там до теб, за да те насочва по пътя, който ти е предопределен да извървиш. Когато си била малко момиченце, си имала едни мечти, но когато пораснеш, зрелостта, която те обгръща, те променя и тези мечти изчезват и в един момент оставаш разочарована и наранена от реалността, в която трябва да живееш. Чувстваш се объркана и не знаеш накъде да поемеш... Точно тук се появява тази душа, пратен на Земята ангел пазител, който да ти помогне и покаже правилната посока, в която да тръгнеш.

2. Душата, която ще ти помогне да откриеш истинската си същност

Продължаваш ли все още да пишеш за това, което ти се е случило през деня вечер точно, както като дете, мечтаейки някой ден да издадеш книга? Не всички са достатъчно смели да бъдат зрелият и пораснал човек, който винаги са си представяли, че ще бъдат. Някои просто оставят мечтите и надеждите в миналото си... Ти от тях ли си? Дори и да си, не се притеснявай, защото има човек, който стои на прага ти и ще ти помогне да откриеш истинската ти същност и това, което винаги си мечтала да си - остава само да се свържеш с тази душа. Но както всичко в живота, и това няма да бъде лесно. Може дори да не е особено приятна среща. Все пак понякога е нужно бурята да премине и да опустоши всичко наоколо, за да изгрее слънце, нали така? Бъди спокойна и смела да поемеш тези рискове - всичко е за твое добро!

3. Душата, която винаги ще има място в живота ти

Този човек може да се окаже непознат, с който да се срещнеш в библиотеката, в автобуса, в театъра или където и да било другаде. Ще си поговорите, ще споделиш малка част от живота си с него, както и той с теб, а после ще си тръгнете, без дори да направите усилие да останете в контакт. Така, никога няма да узнаеш повече за този човек, но той ще идва в живота ти, за да запълни някое празно място в душата ти или да ти даде ценен съвет, без значение от времето, което ще прекара с теб. 

Животът ни е вълнуващо и непредсказуемо пътешествие, в което нямаме представа с кого ни предстои да се срещнем. Единственото важно нещо е да имаме вяра във Вселената и нейните способности, и да разберем, че всичко което ни се случва е с причина, а тя винаги е за наше добро!