Независимо дали в момента си омъжена, имаш връзка или се колебаеш дали да започнеш такава, е важно да разбереш каква роля ще изиграе този човек в живота ти и дали той е сродната ти душа, с която ти е предопределено да бъдеш. Дали той е истинската ти любов, или може би си заложила на сигурното и си се примирила с човек, който никога няма да те направи цяла и никога няма да опознае душата ти?

Има няколко начина да разбереш дали той е сродната ти душа. Днес ти предлагаме десет от тях, написани от психолога Кармен Хара.

1. Любовта ви не се описва с думи

С цялото си същество знаеш, че той е сродната ти душа, но не можеш да опишеш любовта ви. Емоцията ти е устойчива, дълбока и трайна, но самото чувство е неописуемо.

2. Усещането за минал живот

Когато си със сродната ти душа, се чувстваш така, сякаш сте се познавали цял живот, а защо не и в предишен живот. Чувството за кармична връзка е много силно.

3. Разбирате се само с поглед

Сигурно си срещала двойки, които си завършват изреченията, нали? Някои ще кажат, че това се дължи на дългото време заедно, но по-вероятната причина е, че са сродни души.

4. Обичаш и недостатъците му

Никоя връзка и никой човек не е перфектен, дори във връзката между сродни души има трудни моменти. Въпреки това връзката между сродни души не се руши лесно. Сродните души по-лесно приемат недостатъците на другия. Затова, ако си намерила своята сродна душа, най-вероятно двамата се обичате такива, каквито сте, и не искате да променяте другия.

5. Любовта е разтърсваща

Любовта между сродни души е много по-разтърсваща от тази между обикновените партньори. Чувството е по-интензивно, а във връзката има много страст и плам.

6. Вие срещу света

Сродните души винаги си помагат в житейските предизвикателства и знаят, че щом са заедно, нищо не може да им се опре. Връзката между сродни души се основава на съпричастност, сплотеност и единство.

7. Усещате емоционална и психическа връзка

Между умовете на две сродни души сякаш има връзка, подобна на тази между близнаците. Случвало ли ви се е да наберете другия в същия момент, в който той се опитва да ви се обади? Или изведнъж да подхванете една и съща тема?

8. Чувстваш се сигурна и защитена

Когато си със сродната ти душа, ще се чувстваш така, сякаш до себе си имаш ангел пазител. Онзи, който задълбочава комплексите ти или използва несигурността ти в своя полза, не е твоята сродна душа.

9. Не можеш да си представиш живота си без него

Не е възможно току-така да се разделиш със сродната ти душа, защото връзката ви е твърде силна. Ето защо и не можеш да си представиш как ще живееш без него. Дори да имате трудни моменти и проблеми, вие знаете, че любовта ви е нещо, за което си струва да се борите.

10. Гледате се в очите

Колкото и странно да звучи, всъщност обикновените двойки не се гледат в очите толкова често, колкото сродните души, на които им идва от вътре. Да гледаш някого в очите показва колко удобно и уверено се чувствате в компанията на другия.