„Мисли като кралица. Кралицата не се страхува да се провали. Провалът е трамплин към величието.”

Когато срещнеш силна жена, ще разбереш!

Тя има незабравимо и тайнствено присъствие и излъчва себеуважение и успех. Била е до ада и обратно и всяко преживяване е глава, която добавя към книгата на живота си. Тя е капитан на своя собствен кораб и кралицата на своя трон. Жена, която е победила всяка пречка, всеки провал и е преодолява грешките си. Построила е светове от парчетата, които някога е имала и го е направила сама. Не разчита на никого, защото знае, че никой не би могъл да задоволи нуждите ѝ както самата тя. Уважава и се доверява на себе си достатъчно, че да получи това, което иска.

Тя е уверена, амбициозна, смела, готова за приключения, дръзка и отдавна е осъзнала, че това са нещата, които са ѝ нужни, за да постигне най-съкровените си цели и желания.

Все пак тя е жена и е нежна и чувствителна, мила и любяща, но знае, че никой не определя каква е, най-малкото един мъж!

Силната жена знае какво е да бъде сама и се е научила да се възползва от това. В този период е способна да изгради империя. Не вижда смисъл да се кланя на мъж, тя не е покорна и послушна, а силата ѝ трябва да се вземе предвид.

Ако се изпречиш на пътя ѝ, ще се опариш – когато една жена е вперила поглед в хоризонта, можеш да се обзаложиш, че ще стигне дори отвъд него, без значение каква цена трябва да плати!

Тя е осъзнала, че животът е такъв, какъвто си го направиш и ако се примири с нещо обикновено, ще направи компромис със същността си. Така че си поставя граници и живее според собствения си закон и на никой друг, особено на незрял мъж, който пресича пътя ѝ.

Силните жени знаят разликата между зрялост и незрялост!

Може да различи кога един е движен от желанието си за кариера или за жени. Знае добре и разликата тази между любов за една нощ и връзка за цял живот. Не се намира по средата, наясно е какво иска и го получава.

Най-важното е, че е осъзнала, че обичта към самия себе си е най-добрият начин да обичаш някой друг и нищо няма да я спре да стигне до мястото, на което ще се чувства завършена, защото, както се казва: „Не може да наливаш от празна чаша.”

Може да си мислиш, че това е по-лесно да се каже, но не и да се изпълни, но истината е, че независимо на какво те подложи животът, може да решиш да бъдеш най-добрата версия на себе си и наистина да бъдеш. Ти си капитан на собствения си кораб, ти си собствената си кралица и императрица и управляваш собствената си реалност. Имаш нужда само от самата себе си и както казва Буда: „Самата ти, колкото и всеки във вселената, заслужаваш собствените си любов и грижа.”