Много жени прекарват времето си в запознанства с грешните мъже. Те се влюбват бързо в тях, но не получават връзката, която искат. Тези жени често са секси, интелигентни и независими. Но защо не се получава? Ето причините една толкова успешна жена трудно да намира щастието:

1. Тя винаги работи упорито

Няма да я видиш да виси по нощни клубове или барове, защото предпочита приятните разговори на чаша вино. Не е лесно да я забележиш навън, тъй като винаги работи много, за да постигне целите си.

2. Тя е независима

Понякога мъжете искат да бъдат доминиращи и контролиращи, но тази жена не позволява на партньора да ѝ казва какво да прави. Тя знае какво иска и няма намерение да служи на половинката си. Вместо това иска да постигне целите си и да изпълни мечтите си. Затова и търси партньор, който е уверен в себе си, ще я подкрепя и никога няма да я кара да се чувства зависима.

3. Тя притеснява мъжете

Повечето мъже искат да се чувстват всемогъщи. По тази причина много от тях не обичат да си имат вземане-даване със силна жена. Те искат да бъдат по-успешни и да печелят повече пари от половинката си и затова винаги търсят по-слаби от тях дами.

4. Тя се влюбва трудно

Много мъже трудно могат да я опознаят или да се влюбят в нея. Ако успееш да събориш стените около сърцето ѝ, тя ще те подкрепя и ще се отнася с уважение към теб.

5. Тя е много придирчива

Тя знае своята стойност и ще избере мъж, който да допринася с нещо към живота ѝ. Не е отчаяна и не се нуждае от никой. Ако си достоен и способен да се справиш с неизчерпаемата ѝ енергия, ще успееш да извадиш наяве тигрицата в нея. Но не забравяй, че животът ѝ е страхотен и затова е трудно да се намери мъж, който да го направи по-добър.

6. Тя е малко странна

Тя е изключителна и уникална, затова държи човекът до нея да уважава странностите ѝ.

7. Тя не се страхува да отстоява мнението си

Тя не се притеснява да защитава желанията и позицията си. Ако си направил нещо нередно или не си прав в даден спор, няма да се измъкнеш лесно.

8. Има и други приоритети

Тя има цял списък с приоритети и откриването на истинската любов не е в Топ 10. Заета е с по-важни неща от запознанствата и затова, ако се опиташ да се превърнеш в център на света ѝ, бързо ще те изхвърли от живота си.

9. Има големи мечти и цели

Тя има големи мечти и цели и прави всичко възможно да ги постигне. Иска мъжът до нея да ѝ даде време и пространство, за да прави това, което е важно за нея. Предупреждаваме те, че ако се опиташ да я накараш да избира между теб и мечтите ѝ, ще ти покаже вратата.

10. Тя не позволява на никого да се отнася към нея с неуважение

Неуважението от страна на партньора ѝ е недопустимо. Тя просто знае стойността си и се уважава достатъчно, затова наистина внимавай много с нея!

11. Тя е прекалено директна

Може да бъде прекалено директна, но това е защото знае прекалено добре какво иска и не желае да си губи времето в игрички. Ако нещо не ѝ хареса, няма да държи устата си затворена.