Силните жени са тези, които са преживели много, но все пак успяват да вярват в човешката добрина. Те са силни, зрели и изпълнени с любов, която имат нужда да дарят. Ако имаш достатъчно късмет да имаш връзка с такава жена, тогава по-добре да си подготвен, защото тя прави тези 9 неща, независимо от всичко:

1. Тя е откровена

Силната жена винаги ще бъде откровена до болка, без значение от колко време сте заедно. Тя не е от този тип хора, които казват едно, но мислят друго. Не. Ще говори с теб честно и открито. Няма игри на думи, недомлъвки или многозначителни погледи. Тя знае какво иска и за да не си губи времето си с грешния човек, ще ти каже всичко в очите.

2. Тя държи на себе си

Една силна жена не се страхува да очертае границите си и да се придържа към тях, дори когато това може да предизвика конфликт. Всъщност, тя е готова да се справи с всеки конфликт. Просто няма да ти позволи да я ограничаваш, да умаловажаваш желанията ѝ и да се опитваш да ѝ налагаш мнението си.

Тя държи на стандартите си и ще се погрижи да се отнасяш с нея по начина, по който тя заслужава. Ако решиш да се държиш неуважително, дори няма да те погледне, когато те изгони от дома си.

3. Тя е вярна на чувствата си

Силната жена остава вярна на себе си, дори когато има партньор. Тя не крие как се чувства и не се страхува да бъде „прекалено емоционална“, защото знае, че в този момент точно така се усеща.

Ето защо, с нея, няма да ти се налага да се притесняваш, че ще изглеждаш слаб, глупав или луд. Тя иска да бъдеш истински към себе си, защото така може да види кой си всъщност.

4. Тя се грижи за себе си

Тя е независима и самодостатъчна, най-вероятно защото не е имала друг избор. Научила се е, че в крайна сметка тя е тази, която отговаря за собственото ѝ благополучие и щастие, независимо дали е с партньор, или не.

Привързана е към теб, но не очаква да бъдеш нейният спасител, защото няма нужда от такъв. Тя се грижи добре за себе си, за живота си и е била щастлива много преди да те срещне.

5. Тя не позволява да я правят на глупачка

Силната жена няма да ти позволи да се държиш с нея както си искаш, защото се притеснява, че може да те загуби. Скоро ще разбереш, че във връзката ти с нея няма място за глупости.

Тя няма да ти прости за неуважителното ти поведение, не само защото знае своята стойност, но и защото се грижи за теб и за бъдещето на връзката ви. Сега може да не го разбираш, но ще го оцениш по-късно.

6. Тя признава грешките си

Когато има нужда, тя признава, че е виновна. Не е от хората, които сочат с пръст и се опитват да обвинят другите. Ако сгреши, ще каже, че е така и няма да я е срам.

7. Тя не е обсебваща

Като независима и самодостатъчна личност, силната жена разбира, когато имаш нужда от пространство и е достатъчно сигурна, за да ти позволи да имаш такова. Тя ще ти разясни чрез думите и действията си, че да бъдеш с нея е твой избор и тя уважава мнението ти.

Междувременно ще развива собствения си живот.

8. Тя показва любовта си

Когато имаш връзка с такава жена, никога няма да ти се наложи да се съмняваш в чувствата ѝ. Тъй като е силна, продължава да вярва в любовта и да показва емоциите си, въпреки че много пъти е била наранявана.

И понеже е била наранена, тя може да понякога да бъде отбранителна, но с повече търпение ще разбереш дълбочината на нейните чувства.

9. Тя не се страхува да си тръгне

Тя не се страхува да се раздели с голямата си любов, ако се окаже, че за нея връзката не е добра. Винаги ще вижда най-доброто у теб и няма лесно да се откаже, но ако не успееш да я убедиш, че си заслужава, ще си тръгне и няма да погледне назад.

За известно време може би ще се чувства слаба и наранена и няма да вижда светлина напред, но ще предприеме стъпки, за да си възвърне силата и да повярва, че един ден отново ще обича.