От миналия месец насам трудностите във взаимоотношенията, породени от Уран и Меркурий в Телец, са сигнал, че ще настъпи промяна. Тя ще се осъществи на 17-и с преместването на Юпитер в Телец. Опозицията, която свързва щастливата звезда и еволюцията с вашия знак, предвещава, че мирът в живота ви ще бъде разклатен. Как? Чрез неочаквани възможности, разбира се. През този месец можете да промените нещата, но само ако не е за сметка на постиженията ви. За да успеете в това малко чудо, отделете време да проучите това, което ви се предлага. Също така бъдете верни на навиците си, като останете дискретни по отношение на проектите си. От 21-и, с Марс в Лъв, наблюдавайте внимателно това, което блести, вместо да го отхвърляте.

Дългоочакваната еволюция започва да се появява в живота ви. Но все още имате някои решения, които да вземете, Скорпиони. Сегашното ви положение може значително да се подобри, но само ако се съгласите да работите в екип. Ако това ви притеснява, отделете време да помислите. Не отказвайте, докато другата страна не завърши изречението си. Изслушвайте докрай и помолете за период за размисъл.

Съвет на месеца: С различни средства Юпитер и Марс внасят промени в ежедневието ви. Вместо да го отхвърляте, отделете време, за да го укротите. Няма да съжалявате за това.