Скъпи майки!

Трябва да ме чуете. Трябва да разберете нещо! Трябва да осъзнаете, че каквото и да правите за детето си в момента, то е най-правилното. Всичко което правите е правилно. Каквото и да се случва, не допускайте някой друг, който и да е от обкръжението ви, да ви казва нещо по-различно. Обещайте на себе си, че винаги ще се доверявате на инстинктите си.

Виждате ли бутилките от снимката? Те са мои. И са пълни след използване на помпата за кърма. Винаги е било така – дясната е по-пълна от лявата. Толкова съм се опитвала да променям храната – да я увеличавам, намалявам и разнообразявам, за да мога да имам повече кърма.

Това мляко, което виждате на снимката е за 5-месечното ми бебе. Той е третото ми дете подред и, признавам си, какво ли не съм се опитвала да направя, за да имам достатъчно кърма, но така и все не успявам...

Споделям това с вас, за да не забравите, че вие наистина сте достатъчно добра! Без значение дали храните детето си с биберон, или го кърмите. Без значение дали пращате детето си в обществено училище, или е на домашно обучение. Дори да му позволявате да има телефон на седем години или пък на 13. Дори да оставяте детето си да яде вредни храни всеки ден, или му купувате био храна. Ако пиете повече вино или повече кафе. Или пиете само вода...

Дори да оставяте своето 6-годишно дете да носи тениска на Бон Джоуви или пък не сте забелязали, че е с различни чорапи на училище. ...или забравите да го вземете от училище.

Мисля, че ме разбрахте...

Не слушайте какво ви казват всички около вас. Слушайте инстинктите си. Дадени са ви, защото сте жена и майка. Доверете се на това, повярвайте в това. И знайте, че отглеждате детето си по най-правилния начин.

Изпращам ви любов като майка на три деца, която дава всичко от себе си, за да им дава най-доброто!