Нека бъдем честни, любовта невинаги е пеперуди, рози, шампанско и големи жестове, достойни да бъдат увековечени в Инстаграм. Истинската любов съществува под много форми.

Затова днес искаме да ви споделим историята на Ейми Мидвъд, която има ценни съвети за всички млади момичета. Заслужава си да прочетете нейната история, защото в нея има много истина:

„Чуйте, момичета. Така изглежда принцът в блестящи доспехи, когато си на 40 г.

Да, това е моят невероятен съпруг, който пристига с кредитната си карта, защото, макар че не ме виждате, аз стоя на касата с пълна количка с продукти, за които не успях да платя, защото не можах да си намеря портмонето.

Не знам дали на снимката си личи, но съпругът ми се усмихва. Да... трябваше да си тръгне от работа, но пак се усмихва. Единствените му „осъдителни“ думи бяха: „Не биваше да пазаруваш, нали ти казах, че аз ще отида“.

Да, сериозно!

Скъпи млади хора, така изглежда любовта, когато си стар, и е нелепо колко страхотна е тя.

Любовта е да влезеш в кухнята и да те очаква пълна кана с кафе всяка сутрин, защото кафето е любов.

Любовта е да видиш, че обядът на децата е вече приготвен и пакетиран, за да мога аз да се насладя на вече споменатата чаша кафе.

Любовта е някой да измие чиниите, докато съпругата на този някой наваксва със сериалите си и се излежава на дивана, без изобщо да помага.

Любовта е онзи търпелив баща, който всяка сутрин помага на 5-годишното си дете с домашното, за да мога да отида на работа навреме.

Любовта е да отидеш до магазина преди лягане, защото съпругата ти е забравила да купи мляко, а знаеш, че на сутринта децата ще искат да ядат овесена каша.

И да ви кажа, още в началото си личеше, че такава ще бъде любовта, затова имам няколко съвета за вас.

В колежа любовта изглеждаше така: Тод, който отива до магазина да купи датски сладкиш, защото ужасно ми се е прияло. Тод, който гледа как аз и приятелките ми танцуваме много след като е искал да си тръгне от бара. Тод, който беше известен с това, че носеше раница на цветя на гърба си, която, естествено, беше моята раница.

Млади хора, чуйте ме.

Не се подлъгвайте по големите, лъскави предложения, по гигантските картички, на които са залепени бонбонки, по това, че някакво момче е изписало името ви върху пица и ви е поканило на бала.

Това не са нещата, които имат значение, които остават във времето... и нека бъдем честни – майките на тези момчета сигурно са им помогнали с тези изненади.

Забравете за жестовете, които са за пред Инстаграм.

Изберете момчето, което ще ви носи тежката раница на цветя пред всички, защото това ще е същото момче, което на 40 ще ви измъкне от неудобната ситуация в супермаркета и ще го направи с усмивка и прегръдка.

Това, скъпи мои приятели, е истинската любов.“