Сватбените дрехи са изключително важна част от Големия ден. Въпреки че обикновено струват солидна сума, а изборът им е продължителен и труден, те се носят само за няколко часа, а после събират прах в някой стар скрин.

Такава била съдбата и на сватбените дрехи на Карол-Ан и Джим Станфийлд, преди да бъдат открити от внучката им на двойката - Хейли. Тя ги умолявала да ги облекат отново и двамата, макар и с неохота, се съгласили. За тяхна най-голяма изненада дрехите им ставали, въпреки че не били носени от 50 години.

71-годишната Карол-Ан и 74-годишният Джим се венчали през октомври 1966 г. 50 години по-късно решават да отпразнуват годишнината си с голямо тържество и втора „сватба”. Гостите, много от които били и на първата им сватба, били изумени да видят двойката в същите сватбени одежди.

Двамата отпразнували голямото събитие и като добавили сърчица към венчалните си халки, които били направени от злато, което Джим открил със своя метален детектор. Но това не е единственият мил символ на тяхната любов.

За 25-ата си годишнина те добавили 25 диаманта към халките си, а за своята 40-та годишнина - 4 рубина.

Двойката се запознала през 1962 г. в бар, където Джим работел.

„Джим обожаваше буйната ми руса коса, а аз обичах чувството му за хумор. Той е голям шегаджия и винаги ме разсмива. Мисля, че това е разковничето на успеха”, разказва Карол-Ан.

50 години по-късно те имат две деца, 6 внуци и безрброй мили спомени.

Също като сватбените им дрехи, любовта на двойката е устояла на времето.