X

След 50 години дрехите от сватбата още им стават

от в 15:45 на 17.10.2016 в Всичко за теб | Любов


След 50 години дрехите от сватбата още им стават

След 50 години дрехите от сватбата още им стават

Сватбените дрехи са изключително важна част от Големия ден. Въпреки че обикновено струват солидна сума, а изборът им е продължителен и труден, те се носят само за няколко часа, а после събират прах в някой стар скрин.

Такава била съдбата и на сватбените дрехи на Карол-Ан и Джим Станфийлд, преди да бъдат открити от внучката им на двойката - Хейли. Тя ги умолявала да ги облекат отново и двамата, макар и с неохота, се съгласили. За тяхна най-голяма изненада дрехите им ставали, въпреки че не били носени от 50 години.

71-годишната Карол-Ан и 74-годишният Джим се венчали през октомври 1966 г. 50 години по-късно решават да отпразнуват годишнината си с голямо тържество и втора „сватба”. Гостите, много от които били и на първата им сватба, били изумени да видят двойката в същите сватбени одежди.

Двамата отпразнували голямото събитие и като добавили сърчица към венчалните си халки, които били направени от злато, което Джим открил със своя метален детектор. Но това не е единственият мил символ на тяхната любов.

За 25-ата си годишнина те добавили 25 диаманта към халките си, а за своята 40-та годишнина - 4 рубина.

Двойката се запознала през 1962 г. в бар, където Джим работел.

„Джим обожаваше буйната ми руса коса, а аз обичах чувството му за хумор. Той е голям шегаджия и винаги ме разсмива. Мисля, че това е разковничето на успеха”, разказва Карол-Ан.

50 години по-късно те имат две деца, 6 внуци и безрброй мили спомени.

Също като сватбените им дрехи, любовта на двойката е устояла на времето. Теми   годишнина | годишнина от сватбата | любов | сватба | семейство

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.