От 23.07. до 22.08. Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти и начини на изява ще пребивава в знака Лъв. Това е знакът символизиращ любовта, забавленията, игрите, децата и хобитата.

Този период ще е добър за срещи с приятели, практикуване на любим спорт, ходене на театър, кино или концерт, обръщане внимание на децата и спортни активности.

Заетите от нас ще успеят да обърнат внимание на половинките си, докато свободните ще имат шанс да се впуснат във флиртове с хора, които ги вълнуват.

Най-добре ще се отрази преминаването на Слънцето в Лъв на огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да приключат важни за тях задачи и да си оставят време за почивка и пътувания през периода.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион може да очакват изненадващи обаждания или съобщения, които силно ще ги развълнуват.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци се очаква да получат забавени плащания или възнаграждения през периода. Добре е да не започват нови дейности и да са изключително внимателни с инвестициите.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще се ангажират с членове на своето семейство и ще се реваншират за предишни свои прегрешения.