Какво ни очаква в любовен план през най-топлия месец от годината? Нека звездите ни кажат.

Овен

Август ще бъде добър месец за любовните ви отношения. Ако решите да бъдете по-постоянни, ще зарадвате много повече хора, отколкото очаквате. Обърнете внимание на малките детайли, за да можете по-лесно да останете съсредоточени върху важните неща.

Необвързани: Не спирайте да се оглеждате, тъй като ще срещнете някой, който ще ви стане ценен. Топлото лято ще ви даде енергията да започнете нова връзка и това ще бъде само началото на поредица от успехи в личен план.

Обвързани: Не само вие, но и половинката ви ще е настроена романтично. Възползвайте се от слънцето и дългите дни и избягайте на романтичен уикенд. Споделете щастието си с близки приятели и ще си осигурите страхотно лято и весели спомени.

Телец

Телецът трябва да погледне по-сериозно на близките си. Това, че сте отлични шоумени няма да ви помогне да избягате от отговорност. Изправете се и покажете, че можете да бъдете сериозни и на вас може да се разчита.

Необвързани: Август ще бъде чудесен за необвързаните. Независимо дали искате само забавление или сериозна и смислена връзка, всичко ще се подреди отлично за вас.

Обвързани: Романтика и специално отношение. Не забравяйте, че и вие имате отговорности към човека до вас, така че хубавото вино и шоколадовите бонбони могат да изкажат уважението и благодарността ви. Все пак лятото е най-романтичният сезон от годината.

Близнаци

Втората половина на месец август ще бъде изпълнена с емоции - някои положителни, други отрицателни и определено натоварващи. Подгответе се за неочаквани обрати и възобновяване на стари връзки и приятелства.

Необвързани: Забравена половинка ще ви потърси отново, а на улицата ще се засечете със стар приятел. Август ще е време за спомени и няколко неприятни преживявания.

Обвързани: През този месец отделете повече време на половинката. Опитайте се да промените отношението си към връзката ви и се реванширайте за вятърничавото си поведение.

Рак

Месец август ще бъде спокоен за Рака. Отдайте се на любимите си занимания, за да се предпазите от нови и не дотам приятни преживявания.

Необвързани: Всичко на хоризонта е спокойно. Спазете правилото, че познатото е най-добро и ако пожелаете да търсите любовни емоции, се огледайте в познатите си. Там може да ви очаква вашият човек!

Обвързани: Август ще бъде месец за размисъл и гледане на стари филми на удобния диван. Кой има нужда от шумни купони, когато половинката ви чака с любимото ви вино и комедиен екшън?

Лъв

Спокойно можете да определите август за най-социалния месец в годината. Семейството и приятелите ви ще бъдат непрестанно около вас и това ще ви се отрази отлично. Успех ще пожънете не само в личния, но и в професионалния си живот.

Необвързани: Август е месецът на любовта за вас. Докато сте с най-близките хора, ще срещнете важен за вас човек. Не се притеснявайте, всичко ще стане по възможно най-естествения начин.

Обвързани: Месецът ще бъде изцяло безоблачен и изключително слънчев. Няма да има драми и проблеми, а само силни емоции и забавления. Грабнете половинката и живейте на пълни обороти.

Дева

Щастието и хубавите моменти ще бъдат в основата на летните дни. Ако успеете да намалите анализирането на всяко ваше и чуждо действие, ще запомните летния месец с усмивка.

Необвързани: Отдайте се на приятните моменти и се опитайте да не очаквате нищо от околните. Просто се забавлявайте и ще видите, че всичко около вас сам ще се нарежда.

Обвързани: Забавлявайте се в спалнята и просто се пуснете по течението. Какво повече може да искате от живота? Гореща половинка, хубави спомени и страстни емоции.

Везни

Месец август ще бъде особено интересен за зодия Везни. Ще се случват неща, които никой не е очаквал, но повечето от тях ще бъдат хубави.

Необвързани: Възможно е да срещнете подходяща половинка, но не разчитайте само на звездите. Направете си прическа, купете си нови дрехи и покажете най-хубавите си черти.

Обвързани: Експериментирайте. Бъдете смели и покажете на половинката си колко много я обичате. А ако съчетаете любовта с пътуване, ще прекарате един чудесен месец.

Скорпион

Както обикновено, Скорпионът ще бъде на любовна вълна. За него всичко е емоционално и страстно, така че това ще се отнася с пълна сила и за август. Месецът ще бъде емоционален както в любовно отношение, така и в работата.

Необвързани: Въпреки че не търсите партньор, може да намерите такъв на най-неочакваните места. Не се поддавайте на всеобщото лошо настроение, а се опитайте да извлечете максималното от ситуацията.

Обвързани: Бъдете изобретателни. Ще имате всичкото внимание и любов от половинката си, така че се погрижете за малките детайли и ще превърнете месеца в 31 дни на щастието.

Стрелец

Подгответе се за малко проблеми. Никой от тях няма да бъде сериозен, но се опитайте да реагирате спокойно, за да не прерасне в скандал. Лято е, затова се опитайте да се насладите на слънцето.

Необвързани: Обърнете повече внимание на себе си. Посетете спа център, любим магазин и се поглезете така, както заслужавате. Не е нужно да имате половинка, за да се чувствате добре.

Обвързани: Опитайте се да бъдете търпеливи един с друг. Всеки понякога има тежък ден, затова проявявайте уважение и загриженост към половинката си и всичко ще бъде наред. Кратките пътувания извън града ще се отразят добре на връзката ви.

Козирог

Въпреки че обичате да панирате, в любовта всичко ще върви по свой план. Ако решите да се отпуснете и да се оставите на течението, ще изживеете един чудесен летен месец. Понякога си заслужава да не знаете какво ще ви се случи.

Необвързани: Спрете да вините себе си за грешките на другите. Ако някой не ви заслужава, проблемът е в него – не във вас. Опитайте се да се вгледате в себе си и да изброите нещата, които харесвате. Така ще осъзнаете, че сте страхотни и имате право на повече!

Обвързани: Забравете за работата си и се усмихнете. Отидете на спонтанно пътешествие, на изтънчен ресторант или на пикник в гората и се радвайте на живота! Половинката ви ще бъде на седмото небе, ако решите да изоставите стриктните си планове за малко.

Водолей

Август ще бъде месец, посветен на кариерата за Водолей. Периодът на пламенната любов отминава и сега е време за постигане на хармония и в други сфери на живота.

Необвързани: Може да откриете половинката си именно на работното място. Общите интереси и познати в професионалните среди ще ви сближат повече от очакваното. Но внимавайте да не провалите всичко, преди да е започнало.

Обвързани: Опитайте се да бъдете по-търпеливи и да се учите от грешките си. Месецът няма да е наситен с емоции, но няма нужда да приключите лятото с гръм и трясък.

Риби

Отпуснете се и се забавлявайте. Лято е! Вложете всичката си изобретателност и шеметност в отношенията си с близките и приятелите си и ще си осигурите един незабравим август.

Необвързани: Сложете си най-яркото червило и най-високите обувки. Време е за купон, а именно там ще срещнете човек, който ще ви стане изключително ценен.

Обвързани: Спокойно може да се каже, че ще бъдете щастливи и удовлетворени от живота. Организирайте семейно събиране и се позабавлявайте с излагащи снимки и смешни истории. Това ще ви накара да забравите за всичките си притеснения.