От 22.07. до 23.08. Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти и начини на изява ще пребивава в знака Лъв, знакът символизиращ любовта, забавленията, игрите, децата и хобитата.

Този период ще е добър за срещи с приятели, любовни закачки, обръщане внимание на децата и спортни активности.

Заради ретроградните планети (от 26.06. до 28.08. Марс ще бъде ретрограден и от 26.07. до 18.08. Меркурий ще бъде ретрограден) не ни се препоръчва да стартираме сериозни партньорства през периода.

Ако свободните от нас се влюбят е добре да опознават обекта на страстта си бавно и да не избързват със задълбочаването на отношенията си, за да не се разочароват в последствие.

Най-добре ще се отрази преминаването на Слънцето в Лъв на огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да приключат важни за тях задачи и да си оставят време за почивка и пътувания през периода.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще се ангажират с членове на своето семейство и ще се реваншират за предишни свои прегрешения.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион се очаква да получат забавени плащания или възнаграждения през периода. Добре е да не започват нови дейности и да са изключително внимателни с инвестициите.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци може да очакват изненадващи обаждания или съобщения, които силно ще ги развълнуват.