От 21.11. до 21.12 Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Стрелец.

Престоят на Слънцето в знака ще насочи вниманието на повечето от нас към някоя от сферите управлявани от него. Знакът Стрелец отговаря за пътуванията в чужбина, общуването с чужденци, висшето образование, правото, философията, разширението, развитието, ученето на нови неща и късмета.

Някои от нас ще трупат нови знания за собствено обогатяване, други ще обърнат сериозно внимание на образованието си, като положат необходими изпити, трети ще решават правни въпроси, докато четвърти ще пътуват към интересни чуждестранни дестинации.

Ще успеем да отметнем важни ангажименти и да се справим с неща, които от известно време ни притесняват. Късметът ще е с нас и по всяка вероятност ще успяваме да се измъкваме от дори на пръв поглед най-обърканите ситуации.

Най-ползотворен ще бъде този период за огнените знаци Стрелец, Овен и Лъв, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. В любовен план тези знаци ги чакат романтични преживявания. Заетите от тях ще задълбочават отношения, правейки нови и интересни неща с любимия, докато свободните ще се впуснат във флиртове и забавления.

Много е вероятно голяма част от тези знаци да направят значителни промени в своя живот и да поемат по нов, силно вълнуващ ги път. Нещата ще им се случват с лекота и при добър попътен вятър.

Земните знаци Козирог, Дева и Телец по всяка вероятност ще оставят работата си на заден план и ще преследват личните си цели и мечти. Те ще са комуникативни и общителни и ще достигат до правилните хора в правилния момент.

При водните знаци Рак, Скорпион и Риби е възможно да изникнат добри възможности във финансов план през периода. Много е вероятно да си припечелят добри пари и да направят добри инвестиции.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци не е изключено да участват в задкулисни споразумения в служебен план. В личен план е добре заетите представители на тези знаци да внимават да не се спуснат в необмислен извънбрачен флирт.