От 23.09. до 23.10. Слънцето ще преминава през знака, който отговаря за партньорските взаимоотношения, разбирателството и хармонията - Везни.
Периодът е идеален за започване на интересни бизнес начинания и проекти, стартиране на нови професионални партньорства, сключване на важни за нас договори и решаване правни въпроси.

Не е изключено да сме доста колебливи и да ни е трудно да взимаме важни решения, но за сметка на това ще сме много добри в уравновесяването на различни гледни точки, помиряването на враждуващи страни и изясняването на конфликти.

В личен план е възможно да обърнем сериозно внимание на най-близкия до нас човек и да разгръщаме и развиваме връзката си с него. Дните са идеални за доказване на любовта и привързаността ни, както и за предприемане на следващи стъпки в любовта.

Най-добре ще се отрази престоят на Слънцето във Везни на въздушните знаци Везни, Близнаци и Водолей, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да задълбочат и развият взаимоотношенията си с човек на когото държат, като някои от тях ще сключат брак, други ще си направят бебе, а трети ще започнат нова съвместна дейност или начинание.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби може да очакват изненадващи обаждания или съобщения, които силно ще ги развълнуват.

Земните знаци Дева, Телец и Козирог ще са на романтична вълна и по всяка вероятност ще са силно ангажирани с любим човек.

Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен ще се чувстват финансово стабилни през периода. Възможно е да получат забавени плащания или възнаграждения.