Това е най-милото нещо, което ще видите днес.

Един мъж отнесе бащинството на съвсем ново ниво с откровената си публикация за брака и това да бъдеш татко на новородено.

Потребител с никнейм Avid Climber публикувал своя снимка, на която сина му спи на голите му гърди, докато жена му спи до тях. Всяка нова майка ще разпознае физиономията, казваща „О, Боже, нуждая се от тази дрямка“ на лицето на съпругата – това е чисто и пълно изтощение, състояние, в което живееш 24/7, докато отглеждаш новородено.

Новият татко споделил няколко мили думи за чудодейното му бебе, както и добри съвети за съпрузи. „След като победих битката с рака на тестисите миналата година, най-накрая бяхме дарени с първия си син“, пише той. „Съвет: Истинските мъже се грижат за бебетата си, докато майката спи, колкото й се иска. Тя е минала през много! Стегнете се и бъдете перфектни съпрузи!“. Снимката е била видяна над 450,000 пъти и събрала над 900 коментара, откакто бе публикувана във вторник. Мнозинството коментиращи дискутират дали съпругата на потребителя ще го убие, защото е споделил нейна снимка, докато спи и го хвалят за вдъхновяващото послание.

Разбира се, това е Интернет и винаги има тъмна страна. Някои потребители се включват с мнението, че този потребител се хвали с нещо, което е напълно нормално.

Фактът е, че такова поведение наистина трябва да бъде нормално за всички мъже – но за съжаление не е. Мнозина вярват, че отглеждането на децата е основно (ако не и изцяло) работа на жените и мъжете не е нужно да помагат в това. Думите на този татко трябва да бъдат изричани – при това често.