Лятна страст и малко вятър, който флиртува с теб, докато здраво си прегърнала човека, управляващ мотора. Огнена скорост и няколко улични лампи, които в тъмното си се струват като перлена огърлица. Поредната нощна забежка, неразличаваща се от другите по нищо, освен с това, че имаше мотор. Може би това беше единственото, което ме накара да го забележа, а може би и златните очи. Вечерта се повтаряше с всяка предходна: Дадох му да подържи сърцето ми за няколко часа, а той го правеше с удоволствие… в кухнята, хола и в банята. Чудех се как ли беше името му, когато внезапно осъзнах, че се намирам в съда и трябва да се държа прилично, което включваше и прилични мисли, предполагам.
 
- Госпожице Зашева, казвате, че сте нямали никаква представа за възрастта на господин Петър Господинов, чиито родители ви съдят?
- Да. 
- Що за жена прави секс с мъж без да знае поне годините му? – Гневната майка все още не можеше да повярва, че някой е докоснал „невинния” й син, надявам се Никол да не разбие представите й, поне не в съда. 
- Не отговаряй, Никол! – Тихичко измърмори адвокатът й и сякаш тя дойде на себе си, усмихна се и се отпусна назад. Малко неща можеха да я разтревожат, беше красива и богата. Сетне адвокатът й се изправи, а ние трите, които бяхме дошли за подкрепа, го изгледахме от глава до пети. Имаше страхотен задник. 
- Смятам, че щом клиентката ми е била подлъгана от господин Петър Господинов, който не само е скрил възрастта си, но дори е добавил цяла десетица към нея, то тя не трябва да бъде съдена за сексуален тормоз. Погледнете я, кой би й отказал? 
- Госпожице Никол Зашева, съдът смята, че вие сте виновна по обвинение за сексуален тормоз и ви налага гаранция от 50,000лв. Съдът се разпуска!
- Ники, честито! Ще го отпразнуваме ли с питие, имам нужда от едно дайкири? 
- Съжалявам, момичета, нека го отложим. – Тя ни намигна, докато всички я гледахме с недоумение, поне докато не се появи високият костюмиран адвокат, който я огледа така, че един поглед ни предсказа бъдещето им. Нека се забавляват! 


Следващата част на историята можете да видите тук.